
Recept za pravu poslasticu: Keksi od lješnjaka uz koje će tvoj dom mirisati na jesen

Hladni dani znače da više vremena provodimo kod kuće, a često baš zbog toga poželimo dodatno eksperimentirati u kuhinji. Osim zanimljivih jela sa svih strana svijeta, često tijekom zimskih i jesenskih mjeseci vrijeme provodimo pripravljajući slatke kolačiće, kekse ili pak torte koje možemo jesti uz čaj ili neki drugi topli napitak.
Mi smo pronašle sjajan recept za jesenske kekse od lješnjaka koje će zamirisati tvoj dom, a voljet će ih sve generacije. Mekani iznutra, a hrskavi izvana, prepuni okusa i teksture – to su naši lješnjak keksići koje možeš već danas pokušati napraviti.
Pola šalice tekućeg maslaca od lješnjaka
Četvrtina šalice rižinog sirupa
2 žlice blagog maslinovog ulja
prstohvat soli
1 šalica zobenog brašna
1 žličica praška za pecivo
60 g tostiranih lješnjaka
Priprema: