Punjena čokoladna srca

Punjena čokoladna srca

Sastojci:

2,5 čaše (2 dcl)     glatkog brašna1,5 čaša     šećera1,5 čaša     mlijeka10 žlica      pekmeza3 žlice        ulja1 žlica        sode bikarbone1 žlica        gotove smjese za medenjake30 dag       čokolade za kuhanje

Priprema:

Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. Izmiksajte brašno, šećer, mlijeko, 5 žlica pekmeza, ulje, sodu bikarbonu i smjesu za medenjake u glatku smjesu. Pola te smjese ulijte u prethodno namašćenu posudu i pecite u pećnici do pola (otprilike 15 minuta). Napola ispečenu smjesu premažite sa preostalim pekmezom i naribajte na to 10 dag čokolade. Sve prelijte preostalom smjesom i ispecite do kraja u pećnici (još 15 minuta). Kad se tijesto ispeče, ostavite ga da se ohladi. Nakon toga sa kalupom napravite srca. Preostalu čokoladu rastopite i napravite glazuru u koju umočite srca.  

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx