Pronašle smo zanimljiv set za sve ginoljupce

Primijetile smo da su na društvenim mrežama hit postale kutije sa začinima za gin, a mi smo pronašle još bolju stvar - set za testiranje gina

Pronašle smo zanimljiv set za sve ginoljupce

Gin je proteklih godina postao apsolutni hit među ljubiteljima koktela i alkoholnih pića, pa smo ga vidjeli u svim mogućim kombinacijama okusa - sa začinima poput ružmarina ili papra, s narančom, limunom, ružinim laticama ili pak krastavcima. Bezvremenska kombinacija gina i tonica osvojila je svijet, a tako i društvene mreže. 

Image

Vrijeme je za gin tonic! Evo kako ga učiniti savršenim

Upravo smo na Instagramu promijetile zgodne kutije s prikladnim dodacima za sve ljubitelje gina - vrećice sa začinima, drobilicama za led i slično. Ponuda takvih setova je bogata, no mi smo ti danas odlučile predstaviti jedan posve poseban komplet za svakog istinskog zaljubljenika u okus gina. Radi se o Men's Society setu za kušanje gina koji sadrži sve što ti treba kako bi istinski uživala u tom alkoholnom piću - makar nisi muškarac :).

shimmer fallback


Set se sastoji od dvije čaše za gin&tonic, 2 podmetača, jedne bilježnice i olovke koja će poslužiti za bilježenje dojmova dok pijuckate gin te jedinstvene mješavine probranih začina.  Uvjerene smo da bi uz ovakav božićni poklon svaki ljubitelj gina došao na svoje. 30 grama voćnih bobica, 30 grama zvjezdanog anisa i 30 grama cvijeća hibiskusa moći ćeš u ovom setu pomiješati s dvije miješalice i poslužiti u dvije tematske čaše - zvuči sjajno zar ne?

shimmer fallback


Cijeli set košta 370 kuna, a dolazi predivno zapakiran u kutiju, pa se ne moraš ni posebno truditi oko omota ako ga odlučiš nekome pokloniti pod bor. Ovaj unikatni komplet za sve ginoljupce može se nabaviti na web shopu Selectedd.hr.

shimmer fallback


shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.