Zahvaljujući ovom TikTok trendu, osjećat ćeš se kao da jedeš kolač za doručak, ali puno zdraviji i jednostavniji, a jednako neodoljivi
Sastojci
Priprema
Priprema: Zagrij pećnicu na 175 stupnjeva.
Smjesa: Dodaj sve sastojke osim nasjeckane čokolade u blender i blendaj dok se potpuno ne sjedine (možeš dodati i prstohvat soli i cimeta za bolji okus). Zatim umiješaj i 1-2 velike žlice komadića čokolade.
Pečenje: Tijesto ulij u podmazanu posudu za pečenje ili ramekin posudicu. Prelijte dodatnom čokoladom po želji i pecite 25 minuta ili dok čačkalica ne izađe čista.
Posluživanje: Ostavi da se malo ohladi, pa prelij sve dodatnom žličicom maslaca od kikirikija, javorovim sirupom ili kapljicom mlijeka te posluži.
Savjet
Ako nemaš javorov ili agavin sirup, možeš dodati bilo koji zaslađivač po želji: med, kokosov šećer ili steviju. Također, maslac od kikirikija možeš zamijeniti nekim drugim maslacem od orašastih plodova ili sjemenki. Eksperimentiraj, isprobaj i uživaj!