Kombinacija malina i bijele čokolade nikada nije bila ukusnija
Sastojci
Priprema
Puding, mlijeko i šećer skuhaj na laganoj vatri i u smjesu dodaj bijelu čokoladu te miješaj dok se ne otopi.
U posudi izradi maslac, šećer u prahu i mlijeko u prahu.
U tu smjesu umiješati smjesu pudinga i čokolade koja se malo ohladila te u sve to dodati kiselo vrhnje.
Kada je smjesa za filovanje spremna, u posebnoj posudi izradi slatko vrhnje.
Smjesom za filovanje premaži prve tri rozen kore, a na četvrtu stavi polovicu slatkog vrhnja, polovicu malina i tanki sloj kreme za filovanje. Petu koru također premaži kremom, dok ćeš na šestoj ponoviti postupak sa slatkim vrhnjem i ostatkom malina. Ostale kore premaži smjesom za filovanje.
Kada si potrošila sve kore i kremu za fil, tortu ukrasi po želji. Možeš ju premazati šlagom, posipati malinama ili otopljenom bijelom čokoladom.
Savjet
U jednom pakiranju rozen kora trebalo bi biti ukupno devet kora. Ako ne možeš pronaći svježe maline možeš koristiti i zamrznute, a u tom slučaju ih malo zakuhaj na laganoj vatri i dodaj pola žlice gustina kako bi dobila namaz od malina s kojim ćeš napuniti kolač.