403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Gastro
Gastro

Kako koristiti sušene rajčice?

Kako koristiti sušene rajčice?
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Iako ih češće koristimo svježe, kao dodatak jelima odlične su i sušene. U nastavku pročitajte kako koristiti sušene rajčice.

Iako su sušene, rajčice će i u ovakvom obliku itekako dati jelima dati intenzivan i aromatičan okus. Postupkom dehidracije iz rajčica se eliminira voda, ali se zbog toga omogućuje čuvanje rajčice duže vrijeme bez gubitka okusa, i zbog toga je još intenzivnija.  (FOTO: Pixabay)  A kako koristiti sušene rajčice u kuhinji?  Od njih možete raditi pesto, možete ih dodati salatama ili jednostavno koristiti kao dodatak jelima. Jednom kada ih osušite, najbolje ih je držati u hladnjaku u hermetički zatvorenoj posudi ili u ulju. Sušene rajčice u ulju odličan su dodatak jelima koji se lako može napraviti kod kuće.  Ako vas zanima kako koristiti sušene rajčice, postoji mnogo recepata koji nisu komplicirani za pravljenje. Primjerice, domaći ravioli s umakom od sušenih rajčica odličan su odabir. Rajčice možete sušiti na više načina - na suncu, u pećnici ili u dehidratoru hrane. Svaki je od načina dobar te ćete sa svakim od njih dobiti odličan produkt.  Sada uz to kako koristiti sušene rajčice znate i na koje se načine mogu i sušiti. 

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Iz naše mreže
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx