Odbrojavanje dana do Božića

Voliš gin? Onda su ovi adventski kalendari stvoreni za tebe

S mini verzijama ovog, mnogima omiljenog pića, adventski kalendari s ginom pun su pogodak i sigurne smo da će se svidjeti svim ljubiteljima i ljubiteljicama gina

gin-kalendar.jpg
Foto: Amazon

Konačno je stiglo ono doba godine kada bez grižnje savjesti možemo početi razmišljati o Božiću, slušati božićne pjesme, ali i malo-pomalo ukrašavati naše domove. U dućane su već stigli prvi božićni ukrasi za ovu sezonu, radio postaje već na veliko puštaju božićnu glazbu, a u nas se "uvukao" onaj dobro poznati osjećaj blagdana koji toliko volimo.

Image
Neka odbrojavanje počne

Imaš li već svoj beauty adventski kalendar? Ovi su naš izbor

A osim glazbe i ukrasa, tu su još neke stvari koje povezujemo s Božićem i predbožićnim razdobljem, a adventski kalendari prvi su na listi. Nema ništa bolje nego svaki dan, od 1. do 24. prosinca, otvoriti jedan prozorčić i otkriti što se u njemu krije, bilo da se radi o čokoladi ili nekom odličnom beauty proizvodu koji već dugo želimo.

O beauty adventskim kalendarima već smo pisale, a ako ovih blagdana želiš isprobati nešto novo (a pritom obožavaš gin), imamo super vijest za tebe - adventski kalendari s ginom. S mini verzijama ovog, mnogima omiljenog pića, ovi adventski kalendari pun su pogodak ove blagdanske sezone i sigurne smo da će se svidjeti svim ljubiteljima gina, a neke od njih izdvojile smo u nastavku.

Virgin Wines Gin Advent Calendar, 889 kn

Ovaj adventski kalendar uključuje 24 ručno odabrana mini-gina, kao i neke craft ginove iz destilerija diljem Ujedinjenog Kraljevstva.

Image
Foto: Virgin Wines

Gin Advent Calendar by Blue Tree Gifts, 749 kn

Odbrojavanje do Božića nikad nije bilo zabavnije - ovaj kalendar sadrži 24 fantastična ručno odabrana mini-gina, idealna za svakog ljubitelja ovog pića.

Image
Foto: Amazon

The Premium Pink Gin Advent Calendar, 399 kn

Dočekaj Božić u spektakularnom stilu uz Premium Pink Gin adventski kalendar. Ovih 12 poslastica ružičastog gina odvest će te na putovanje u kojem ćeš uživati.

Image
Foto: The Bottle Club

That Boutique-y Gin Company Advent Calendar, 449 kn

Adventski kalendar uključuje 24 različita, ručno rađena mini-gina od 30 ml zapečaćena voskom - od fantastičnih voćnih ginova do londonskog suhog gina s twistom.

Image
Foto: Drinks by the Dram

The Premium Gin Advent Calendar, 759 kn

Istraži ginove iz cijelog svijeta uz ovaj premium adventski kalendar koji nudi 24 mini bočice gina od 30 ml.

Image
Foto: Drinks by the Dram

The 12-Days of Gin-Mas Calendar, 449 kn

Kalendar zadivljujućeg izgleda sadrži 12 bočica gina od 50 ml iz niza vrhunskih craft destilerija i savršena je mješavina tradicionalnih, svečanih, cvjetnih, citrusnih, začinskih i voćnih kreacija.

Image
Foto: The Gin To My Tonic