Prekrasna oaza naše čitateljice Nikoline ovotjedni je pobjednik izbora za najljepši balkon

Već nekoliko tjedana na našoj Facebook stranici tražimo najljepši balkon. Ovaj puta titulu je odnio onaj naše čitateljice Nikoline Dogan iz Vukovara. Mjesto gdje voli ispijati kavu ili se družiti s obitelji,doista je ukusno uredila

Prekrasna oaza naše čitateljice Nikoline ovotjedni je pobjednik izbora za najljepši balkon

"Svakome je potrebna oaza mira, i za svakoga je definicija iste različita. Makar bio i najmanji na svijetu, ali ima svoje mjesto među omiljenim dijelovima kuće ili stana. Za mene je to najljepše mjesto za ispijanje jutarnje kave, popodnevno upijanje sunca, ispijanje čaše najdražeg vina i ispraćanje najljepših zalazaka sunca", ispričala nam je vlasnica ovotjednog pobjedničkog balkona. Naime, na našoj Facebook stranici imamo natječaj u kojem biramo najljepši balkon,  a upravo je ovaj ukusno uređen balkon Nikoline Dogan iz Vukovara pobijedio.

Image
"Svoj mali raj sam radila po osjećaju, inspiracija mi je bila jedino moja mašta. Za uređenje mi je trebalo svega par dana, nabavila sam paletu, morala je restaurirati, a ono što je meni bilo najbitnije je da biljke budu prirodne i da ih sama posadim.", objašnjava Nikolina. I doista, moramo priznati kako je upravo paleta na koje je zasadila biljke, ne samo odlična ideja, već se sjajno uklopila u njezin balkon. No, iako vrlo ukusno uređen, njegova vlasnica ističe kako nije potrošila puno novca. 

Image"Ne morate potrošiti brdo novca na uređenje balkona. Dovoljno vam je malo cvijeća i začinskog bilja, zemlja, svijeće i pokoji ukrasni jastučić da ga pretvorite u šarmantni kutak u kojem će vaše misli odlutati u neki drugi svijet. Ako imate balkon pravi ste sretnici. Zamislite balkon u kojem ćete voljeti ispijati jutarnju kavu i provoditi proljetne i ljetne večeri u društvu obitelji, prijatelja ili dobre knjige", zaključila je Nikolina. 

Image