ZA LJEPŠE LJETO

Dekoracije za vrt i balkon - ove Pepco detalje do 10 eura baš obožavamo

Uz ove prekrasne proljetno-ljetne detalje iz Pepco Home kolekcije transformirat ćeš svoje dvorište, balkon ili terasu u vlastitu zonu relaksiranja i zabave

ukrasna_lampa_pepco.PNG
Foto: Pepco

Proljeće je u punom jeku pa uživamo slobodne trenutke provoditi na otvorenom – barem za lijepa vremena. Vanjski dijelovi našeg doma poput terase, balkona ili dvorišta u ovo doba godine postaju glavno mjesto radnje obiteljskog života – ovdje se održavaju zabave, ručkovi, slavlja ili jednostavno, poslijepodnevni odmor uz kavu. S obzirom na to da topli dio godine traje sve do listopada, još ćemo dugo moći uživati na otvorenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DRUŽENJE I UŽIVANJE

Uređenje balkona: 15 inspirativnih fotografija balkona naših čitateljica

Zato su mnogi od nas već s prvim danima proljeća krenuli s uređivanjem balkona i dvorišta, ali čak i ako se još nisi stigla pozabaviti time, nije kasno. Zapravo, ne moraš učiniti ni potrošiti puno - i bez velikih zahvata moguće je transformirati vanjske dijelove dvog doma u male oaze stvorene za uživanje i opuštanje.

Home kolekcije highstreet brendova i ove sezone imaju bogatu ponudu šik detalja za vanjske prostore inspirirane cvijećem i voćem – a u Pepcu ih možeš pronaći za manje od 10 eura. Izdvojili smo njih 21, a želimo ih sve:

1/22