Mango Kućanstvo

Mango ima novu kolekciju stvari za kućanstvo, a ove želimo u svom domu

Mango je posljednji u nizu high street brendova koji su predstavili svoju kolekciju dodataka za dom, a ima baš sve što ti je potrebno

mango.jpg
Foto: Mango

Nije novost da, osim odjeće, obuće, modnih dodataka i pokojeg beauty proizvoda, u ponudi high street brendova možemo pronaći dodatke za kućanstvo i uređenje prostora. Od posteljine i ukrasnih jastuka pa sve do tepiha i šarmantnih dekoracija koje podižu cijeli prostor, high street brendovi danas imaju baš sve.

Image
Kao stvoreno za piknik u prirodi!

Proljetna Zara Home kolekcija - spoj retro estetike i zlatnih tonova

Neki od njih imaju cijeli jedan dio posvećen uređenju prostora, kao što su H&M Home, neki od njih imaju cijeli dućan specijaliziran za kućanstvo, poput Zare Home, dok su neki tek nedavno predstavili svoju najnoviju kolekciju za dom, a među njima je i Mango.

Pod nazivom Mango Kućanstvo stoji cijeli niz proizvoda kojima možeš upotpuniti svoju spavaću sobu, kupaonicu, dnevnu sobu i blagovaonicu, od plahti, jastučnica i ukrasnih jastuka, do ručnika, prostirki, deka i mirisnih svijeća. Ukratko, nova kolekcija Manga ima sve što ti je potrebno kako bi svoj dom učinila ugodnim, a mi smo izdvojile neke odlične proizvode koje želimo u svom domu.

Ukrasna jastučnica, 199 kn

Image
Foto: Mango

Mirisni štapići, 129 kn

Image
Foto: Mango

Pletena deka, 349 kn

Image
Foto: Mango

Mirisna svijeća, 129 kn

Image
Foto: Mango

Ukrasne jastučnice od lana, 449 kn

Image
Foto: Mango

Salvete od 100% lana, 99 kn

Image
Foto: Mango

Pamučna jastučnica, 249 kn

Image
Foto: Mango

Pamučna navlaka za poplun, 549 kn

Image
Foto: Mango

Ručnik od organskog pamuka, 69 kn

Image
Foto: Mango

Pamučna prostirka za kupaonicu, 249 kn

Image
Foto: Mango