Novo izdanje InDizajna

JESENSKA POSLASTICA: pripreme za sajam interijera InDizajn su u punom jeku

InDizajn sajam u Areni Zagreb veliki je jesenski događaj koji ne propuštaju stručnjaci iz svijeta arhitekture, građevine i opreme za dom, ali ljubitelji interijera i svi oni u potrazi za inspiracijom za uređenje životnog prostora.

sajam-indizajn-2023-vizual.png

Više od 80 izlagača – proizvođača namještaja i opreme za dom, produkt dizajnera, umjetnika i ostalih kreativaca okupit će se na novom, šestom po redu, sajmu interijera InDizajn koji će se i ove jeseni održati u Areni Zagreb. 

Sajam je tijekom godina postao svojevrsna tradicija za sve ljubitelje lijepih i modernih interijera te iz godine u godinu okuplja i sve više izlagača i sve više posjetitelja. 

Naime, organizatori – dizajnerica Mirjana Mikulec i njezin tim te RTL Hrvatska – svake godine se pobrinu da posjetiteljima pripreme bogat i zanimljiv sadržaj. 

Pripreme za sajam su u tijeku i potrudit ćemo se i ove godine pripremiti kvalitetan i bogat program za naše posjetitelje. Ponudit ćemo inspirativna rješenja za uređenje doma: gotov namještaj, ali i onaj po mjeri, dizajnerske komade, raskošne dekoracije, zanimljive detalje i još puno toga. Vjerujem da će i naši izlagači, koji su već naši stalni partneri i suradnici, ali i naši posjetitelji, biti zadovoljni“, najavila je Mirjana Mikulec. 

Ovogodišnji sajam InDizajn – Festival modernog doma, kojeg mnogi već s nestrpljenjem iščekuju, održat će se u prvim danima listopada, od 6. do 8.10, a u tih nekoliko dana sajam će na jednom mjestu, na čak 5000 m2 izložbenog prostora ponuditi najbolje iz svijeta arhitekture i dizajna. OTVORENJE PROŠLOGODIŠNJEG INDIZAJN SAJMA / FOTO: SANJIN KAŠTELAN 

Ovaj doista veliki sajam veliki je poticaj i izvor korisnih informacija i inspiracije za stručnjake – arhitekte, građevinare, male obrtnike i produkt dizajnere kao i sve ljubitelje dizajna i one koji su u fazi opremanja doma. 

U Areni Zagreb pruža se jedinstvena prilika u atraktivno koncipiranom prostoru iz prve ruke vidjeti novitete, trendove i nove ideje u svijetu interijera i opreme za dom. 

S JEDNOG OD PRETHODNIH INDIZAJN SAJMOVA / FOTO: SANJIN KAŠTELAN 

Pored izlagača iz svijete opreme za dom, sajam će, kao i svake godine do sada, za posjetitelje osigurati sjajne sadržaje po kojima je već postao prepoznatljiv. 

Za stručnu javnost organizatori pripremaju stručna predavanja poznatih domaćih, regionalnih i svjetskih imena iz svijeta arhitekture i dizajna pod pokroviteljstvom Mastercarda. Osim toga, u pripremi je i novo izdanje  Bazara, jedinstvenog izložbenog prostora malih obrtnika, kreativaca i produkt dizajnera. Njihovi proizvodi moći će se kupiti uz prigodne festivalske popuste. 

S JEDNOG OD PRETHODNIH INDIZAJN SAJMOVA / FOTO: DARKO MIHALIĆ 

Posjetitelji će također moći sudjelovati na različitim  kreativnim radionicama pod pokroviteljstvom Bauhausa te razgledati  izložbu  radova mladih grafičara, dizajnera i kipara, a i ove godine će za posjetitelje biti organizirana  bogata nagradna igra

S JEDNOG OD PRETHODNIH INDIZAJN SAJMOVA  / FOTO: DARKO MIHALIĆ 

I na koncu, za sve koji na sajam dolaze s djecom, osigurali smo razigrani  Dječji kutak. Mališani će, dok roditelji razgledavaju ponudu na sajmu uz šalicu DeLonghi kave, vrijeme provesti u igri i pod budnim okom teta čuvalica i stručnog osoblja. 

DJEČJI KUTAK NA PROŠLOGODIŠNJEM SAJMU / FOTO: SANJIN KAŠTELAN 

Više informacija o sajmu interijera InDizajn možete pronaći OVDJE

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.