
Maja i Mirko i ove godine kuhaju za najmanje pacijente dubrovačke bolnice

Ušetati u restoran, naručiti što ti srce poželi – i uživati u vrhunskim jelima – potpuno besplatno. Zvuči kao san svih nas koji volimo dobar zalogaj. No, upravo će ovo biti moguće svim Dubrovčanima i onima koji se nađu na Jugu naše zemlje u subotu, 25. studenoga – a sve zahvaljujući bračnom paru, Maji i Mirku Andrić, koji su pokrenuli humanitarnu akciju naziva ’24 sata bez kompromisa':
Jelovnik je i ove godine doista bogat, zadovoljni će biti i oni s najistančanijim nepcem, a izabrati neće biti lako. Dosad su se, kaže Maja, najviše tražili uštipci s kajmakom te fuže s tartufima, ali sigurno je da nećete požaliti ni ako naručite bilo što drugo s menija:
A osim što će gosti uživati u vrhunskim jelima i tradicionalnim delicijama, učinit će i dobro djelo – jer novcem koji Maja i Mirko skupe svojom akcijom pomažu malim pacijentima dječjeg odjela Opće bolnice Dubrovnik:
Maja se školovala za sasvim drugo zanimanje, ali ljubav prema kuhanju bila je jača. S druge strane, njezin suprug Mirko u ugostiteljstvu je cijeli život, a otvorio je i njihov restoran s vizijom da gosti koji dođu u konobu dožive nezaboravno gastro iskustvo. Konoba Veranda u Orašcu sada je njihov obiteljski posao čije je zaštitno lice, kaže Maja, njihov petogodišnji sin Ante, ponos svojih roditelja.
Upravo konoba Veranda središte je zbivanja akcije ’24 sata bez kompromisa', a ondje se već zahuktavaju pripreme za velik dan koji će, kao i prethodnih godina, za obitelj i prijatelje biti vrlo zahtjevan. Naime, već 6 godina zaredom, Maja i Mirko razveseljavaju svoje sugrađane i putnike namjernike.
Odavanje počasti bebi Nini Mariji i svim anđelima koji su otišli prerano
Akcija ’24 sata bez kompromisa' njihov je način kako su svoju bol i tugu transformirali u jednu pozitivnu priču koja grije srca. Naime, bračni par Andrić zadesila je najveća tragedija koju roditelji mogu zamisliti, ubrzo po rođenju izgubili su svoju kćerkicu:
Nakon ovog životnog udarca, bračni par Andrić odlučio je fokusirati se na ono što najviše voli – kuhanje. Svi oni koji su kušali njihova jela znaju da su njihovi specijaliteti spravljeni s velikom ljubavlju. Zato ne čudi što je i odaziv na akciju ’24 sata bez kompromisa' svake godine sve veći.

Boss obrva je stigao: Kallos je lansirao BROW BOSS HYBRID – revoluciju u oblikovanju obrva

Nevidljivi SPF stickovi: Nova generacija zaštite od sunca bez bijelog traga

Najbolji recepti za domaći sladoled od pistacija - od klasične verzije do veganske verzije
