Darujemo knjigu 'Palača od papira'

Palaca od papira naslovnica hit TU.jpg

Nakladnička kuća Znanje objavila je Palaču od papira, slojeviti roman o žudnji i dignitetu, zlostavljanju i obiteljskim grijesima, proizašao iz pera američke autorice Mirande Cowley Heller, a o kojem se posljednjih tjedana priča, piše i raspravlja na društvenim mrežama u Hrvatskoj.

Palača od papira (The Paper Palace) prvijenac je Cowley Heller, autorice odrasle u New Yorku u obitelji umjetnika, pisaca i urednika, koja je gotovo čitavo desetljeće provela na mjestu voditeljice dramskih serija na HBO-u, što je itekako vidljivo u njezinom stilu pisanja i građenja priče. Spretno vodeći čitatelja kroz ključna iskustva koja su glavnu junakinju Elle dovele do sudbonosnog dana i teške odluke oko koje se vrti radnja romana, shvaćamo kako je odluka koju Elle mora donijeti sve samo ne jednostavna te kako će nužno razoriti nečiji život.

Palača od papira djelo je koje će čitatelju slomiti srce, ali odmah ga potom i iscijeliti kako to samo veliki romani mogu.

Ova odlična knjiga može biti tvoja. Sve što trebaš je objasniti zašto. Je li ona baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor.

Prijaviti se možeš do ponedjeljka 25.04. u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice