NOVE DILEME

'Brak na prvu': Otići ili ostati? Vrijeme je da parovi još jednom donesu odluke o nastavku braka

Pred našim je kandidatima najteži zadatak ovog sociološkog eksperimenta, a hoće li i dalje željeti ostati u braku - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u

Lovre i Klara.PNG
Foto: RTL

Druga zajednička večera ostavila je mnogo upitnika i porušenih odnosa, a prije donošenja najvažnije odluke u ovom sociološkom eksperimentu, neki su parovi odlučili popričati u četiri oka.

Nakon jučerašnje prepirke Klara se otišla prošetati, a kad se smirila, Lovre je već spavao. „Odlučila sam se vratiti zato što sam bila zabrinuta za Lovru. I smirila sam se, spustila loptu i zato sam se vratila“, rekla je Klara dok joj je Lovre pričao kako ga od svega boli glava, no odlučili su popričati o svemu. Lovre priznaje da je preburno reagirao, a nju najviše nervira to što ju je podržavao u tome da pokrene temu, a kasnije tvrdio kako joj je branio da išta kaže. „Klara ništa krivo ne shvaća, Klara zna sve i Klara čini sve s ciljem i proračunom u vezi svega pa tako i u vezi te situacije“, rekao je Lovre i dodao kako mu je ipak draga. „Kako da mi ispravimo išta od ovoga kad ti ne želiš komunicirati? Kako ću, ne razumijem? Ne mogu. Ne mogu čitati tuđe misli“, komentirala je Klara dok Lovre smatra da nema smisla ni o čemu razgovarati jer kad se uključe kamere, ide druga priča.

Image
Foto: RTL

Nikolina je otkrila da se osjeća dobro nakon jučerašnje drame jer je ponosna na njih kako su se ponijeli u toj situaciji. Pitala je Antona želi li raščistiti to s Klarom ili Lovrom, no je rekao: „Možda bi bilo bolje da idemo naprijed.“ Nikolina je objasnila da se i inače ne zamara situacijama u kojima nije bila prisutna i zato ne može suditi jer je gubitak energije razmišljati o nečem takvom, a kad je o ceremoniji odluke riječ, kaže: „Zapravo ova situacija koja je bila jučer samo mi je pokazala koliko smo Anton i ja dobri partneri u smislu da držimo jedan drugome leđa i definitivno ulazim u ovu ceremoniju bez ikakvog stresa.“

Dok se Tamara uređivala za ceremoniju, Filip joj je dijelio komplimente i pričao kako su njih dvoje jedini parovi koji se ponašaju normalno i opušteno. „Ne bi htjela nikoga drugog, nego baš njega tako da stvarno - hvala…“, zaključila je Tamara.

Pred našim je kandidatima najteži zadatak ovog sociološkog eksperimenta, a hoće li i dalje željeti ostati u braku - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u.