Brak na prvu

Bračni život traje, ali iskrica kod nekih i dalje nema: 'Spavam s tobom osam dana u krevetu, a ne dođe mi uopće da te dodirnem'

Novi je dan nakon prve ceremonije, a svi parovi nastavljaju eksperiment...

Hedviga i Zoran biraju.JPG

Njihov bračni život ide dalje, a brojne zajedničke aktivnosti, od kuhanja, kupnje dekoracija za stan ili pak odlaska na kuglanje i u prirodu, vrlo će brzo pokazati tko se kako slaže.

Ni puštanje zmajeva neće biti dobar trenutak za zbližavanje Saše i Bojana, koji će joj se, nakon novih uvreda, konačno oštro suprotstaviti.

''Što ti misliš, da ću ja šutjeti šest tjedana? I trpjeti tvoje promjene raspoloženja i 'muvanje'?'' pitat će je ljutito.

shimmer fallback

A jedan će zadatak posebno rasplamsati iskrice među ostalim kandidatima – kod nekih ljubavne, a kod nekih otrovne. Naime, parovi će morati poredati ostale kandidate od fizički najprivlačnijeg do najmanje privlačnog.

I dok će neki bez razmišljanja složiti svoju ljestvicu vodeći se emocijama, jedan će kandidat svoju suprugu staviti na posljednje mjesto!

''Spavam s tobom osam dana u krevetu, a ne dođe mi uopće da te dodirnem'', poručit će joj, dok će ga ona samo gledati bez riječi.

Tko je bio brutalno iskren, tko se svađao, a tko uživa u svakom trenutku provedenom zajedno, gledatelji će doznati od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Braka na prvu'.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.