Ako tražite ljubav, za vas je idealna streaming platforma Voyo!

Na RTL-ovu streaming platformu Voyo stižu zabavni sadržaji koji će zadovoljiti istinske romantičare! Ljubitelji popularnog showa 'Love Island UK' uživat će u britanskoj verziji uzbudljive ljubavne avanture na Mallorci, vjeruju li Amerikanci u ljubav na prvi pogled gledatelji mogu doznati u novoj sezoni američke verzije 'Braka na prvu'

Ljubavna zamka_1.jpg
Foto: Voyo

Na RTL-ovu streaming platformu Voyo stižu zabavni sadržaji koji će zadovoljiti istinske romantičare! Ljubitelji popularnog showa 'Love Island UK' uživat će u britanskoj verziji uzbudljive ljubavne avanture na Mallorci, vjeruju li Amerikanci u ljubav na prvi pogled gledatelji mogu doznati u novoj sezoni američke verzije 'Braka na prvu', a hit iz turske tvornice snova priča priču u Keremu i Ayse - bogatom nasljedniku i radnici u tekstilnoj tvornici njegove obitelji...

Nagrađivani britanski reality show 'Love Island UK' postao je globalni fenomen koji spaja slobodne djevojke i mladiće u potrazi za romantikom, strašću i, potencijalno, pravom ljubavi, a gledatelje uvijek iznova oduševljava uzbudljiva ljubavna avantura na idiličnoj Mallorci. I u najnovijoj sezoni koja je na platformi Voyo od 17. lipnja, natjecatelji emisije 'Love Island UK' žive u luksuznoj vili, gdje kamere bilježe svaki njihov korak, a pravila su jasna: kandidati trebaju birati partnera na temelju prvog dojma i funkcionirati kao par kako bi ostali u igri za glavnu nagradu od 50.000 funti! 'Love Island UK' nije samo show o traženju partnera; to je i test kompatibilnosti, povjerenja i snalažljivosti kroz seriju izazova i igara koje testiraju snagu i dubinu novonastalih veza. Svakodnevni dramatični obrati i formiranje novih parova čini 'Love Island UK' neodoljivim dok gledatelji s nestrpljenjem iščekuju hoće li se ljubav među natjecateljima razviti do kraja showa ili će biti prekinuta u sljedećem izazovu.

Image
Foto: Voyo

U novoj sezoni američke verzije 'Braka na prvu' šest samaca koji su dosad bezuspješno tražili ljubav odlučuje se na drastičan korak - vjenčanje s potpunim strancem! Ta nekonvencionalna metoda upoznavanja vrhunac doživljava na svadbenoj ceremoniji, gdje se parovi prvi put susreću pred očima obitelji i prijatelja, ne znajući čak ni ime osobe s kojom će dijeliti život. 'Brak na prvu USA' izaziva tradicionalne metode pronalaska partnera, postavljajući pitanje može li brak između dvoje stranaca prerasti u ljubav. U epizodama 'Braka na prvu USA' pratimo putovanje hrabrih samaca dok se susreću s izazovima i radostima zajedničkog života, istražujući mogućnost izgradnje duboke emocionalne veze od samog početka. 'Brak na prvu USA' testira granice ljubavi i kompatibilnosti i pruža uvid u dinamiku braka, komunikacije i međusobnog razumijevanja. Dok neki parovi otkrivaju neočekivanu bliskost, drugi se suočavaju s teškoćama koje dovode u pitanje njihovu odluku. Show nudi pogled na moderne veze, istražujući hoće li parovi imati snage ostati zajedno nakon što se svjetla kamera ugase.

Image
Foto: Voyo

Kompletna sezona zabavne turske serije 'Ljubavna zamka' osvojila je gledatelje diljem svijeta, a popularnost bilježi i među gledateljima streaming platforme Voyo. Hit iz turske tvornice snova priča priču u Keremu i Ayse. Mladić je bogati nasljednik obitelji Yigiter, čiji hedonistički način života uznemirava njegova oca, a ona je radnica u njihovoj tekstilnoj tvornici i pokušava pobjeći od braće koja je kontroliraju. Keremov nepredvidivi životni stil i njezina borba za neovisnost susreću se i tvore kompleksnu mrežu odnosa. Serija ističe izazove koje pred glavne likove stavljaju njihove obitelji, ali i društvena očekivanja te daje uvid u njihove emocionalne borbe dok pokušavaju pronaći svoj put u svijetu ograničenja i predrasuda.

Image

Ova lepršava romantična komedija u glavnim ulogama donosi mlada imena turske produkcije - Çağlara Ertuğrula i Burcu Özberk, koji su za seriju osvojili nagradu Zlatni leptir - za najbolje glavne uloge u romantičnoj komediji, a i sama serija dobila je Zlatnog leptira u kategoriji najbolje romantične komedije. Serija je hvaljena ponajprije zbog zabavne radnje, ali i vrhunske glumačke kemije između glavnih glumaca, zbog čega je stekla poklonike diljem svijeta. Režiju potpisuje turski redatelj Serdar Gozelekli, a glazbu talentirana Asli Demirer. Zbog zanimljive i zabavne radnje te karizmatičnih glavnih glumaca ova serija među obožavanim je hitovima turske produkcije.

Preuzmite Voyo TV aplikaciju i uživajte u omiljenim sadržajima na svim pametnim televizorima - bez reklama!