Čišćenje odjeće

Kako skinuti dlake s odjeće?

Ako želite doznati kako skinuti dlake s odjeće, savjete pročitajte u nastavku

suit-926510_1920.jpg
Foto: Pixabay

Dlake na odjeći, bilo da se radi o dlakama životinja ili o vašoj kosi, vrlo su nezgodne jer narušavaju izgled vaših odjevnih predmeta. Najčešće se dlake skupljaju na osjetljivim materijalima, a posebno su izložene jakne i kaputi koji mogu izgledati vrlo neuredno ako se dlake ne uklone, pa je važno znati kako skinuti dlake s odjeće.

Kako skinuti dlake s odjeće?
Postoji više načina kako skinuti dlake s odjeće, no najefikasniji su roleri koji se mogu kupiti u gotovo svim prodavaonicama. Roleri za uklanjanje dlaka napravljeni su od ljepljive trake koja je pričvršćena za valjak koji se rotira i pritom skida dlake koje su se uhvatila na vašu odjeću. U prodavaonicama možete pronaći rolere od ljepljive trake ili pak silikonske rolere koji na ljepljivu površinu također skupljaju dlake, a ne trebate ih mijenjati jer se ne troše.

Image

Ako ste u žurbi, a primjećujete da je vaša odjeća prekrivena dlakama, rolere možete improvizirati i zamijeniti običnim ljepljivim trakama koje inače koristite u kućanstvu. Jednostavno izrežite dijelove ljepljive trake i zalijepite ih na odjeću zahvaćenu dlakama te zatim pažljivo i nježno odlijepite.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.