Društvene mreže

Što znači opcija blokiranja na Facebooku?

Što je opcija blokiranja na Facebooku? Može li opcija blokiranja na Facebooku biti korisna? Evo kada opcija blokiranja na Facebooku može biti korisna.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Opcija blokiranja na Facebooku može biti korisna ako želite ograničiti nečiju interakciju s vašim profilom. Blokiranje osobe znači da ta osoba neće moći vidjeti vaše objave, slati vam poruke ili oznake, te vas neće moći dodati kao prijatelja.

Kako biste blokirali osobu na Facebooku, slijedite ove korake: otvorite njezin profil i kliknite na tri točke u gornjem desnom kutu. Zatim odaberite opciju "Blokiraj" i potvrdite svoju odluku.

Opcija blokiranja može biti korisna ako ste izloženi zlostavljanju ili uznemiravanju na Facebooku, ili ako želite ograničiti interakciju s osobom koja vas smeta. Međutim, važno je imati na umu da blokiranje osobe neće izbrisati njezine prethodne poruke ili objave s vašeg profila.

Ako ste zabrinuti zbog sigurnosti na Facebooku, možete koristiti i druge opcije kao što su prijavljivanje neprimjerenih sadržaja ili postavljanje ograničenja privatnosti na svoj profil. Važno je paziti na svoju sigurnost na internetu i koristiti društvene mreže odgovorno. Ako ste zabrinuti zbog sigurnosti na Facebooku, možete koristiti i druge opcije za zaštitu svog profila i privatnosti.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.