Društvene mreže

Kako ponovno instalirati Whatsapp? Je li moguće vratiti stare poruke?

Želite ponovno instalirati Whatsapp i niste sigurni hoće li vam se poruke obrisati? Saznajte kako ponovno instaliranje Whatsappa utječe na vaš račun i vaše poruke.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay

Deinstaliranje Whatsappa ni na koji način ne utječe na vaš račun. Nećete više vidjeti aplikaciju na svom telefonu, ali račun je još uvijek tu, što znači da vam drugi mogu slati poruke, ali im nećete moći pristupiti osim ako ponovno ne instalirate aplikaciju i prijavite na svoj račun. Ukoliko vam Whatsapp ne funkcionira kako treba, ponovno instaliranje Whatsappa je pravi način za popravak.

Prvi korak za ponovno instaliranje Whatsappa je spremanje podataka. Ako ne napravite sigurnosnu kopiju svojih podataka prije deinstalacije Whatsappa, izgubit ćete svoje podatke. Stoga je preporučljivo sigurnosno kopirati podatke prije ponovnog instaliranja Whatsappa. Otvorite Whatsapp i odaberite postavke te sigurnosno kopiranje razgovora, a zatim sigurnosno kopiraj sada.

Sljedeći korak za ponovno instaliranje Whatsappa je čekanje da se podaci kopiraju. Ako ste spojeni na mrežu, vaši će se podaci sigurnosno kopirati. Dopustite da se postupak sigurnosne kopije završi, deinstalirajte Whatsapp, a zatim ga ponovno instalirajte te se prijavite u Whatsapp svojim računom. Ovaj način za ponovno instaliranje Whatsappa već je gotov te su vaše poruke sačuvane.