Društvene mreže

Koliko traje ban na Instagramu?

Pogreškom ste postali banani na Instagramu i zanima vas koliko traje ban na Instagramu? Donosimo odgovor na pitanje koliko traje ban na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Društvene mreže poput Instagrama pridržavaju se strogih uvjeta korisničke politike kako bi osigurale da svaki korisnik nastavi uživati u društvenoj mreži ​​i ne brine o neugodnim incidentima ili neprikladnom sadržaju. Međutim, može se dogoditi da vaše naizgled normalne radnje podignu crvenu zastavu, a u sljedećem trenutku saznate da vas je Instagram privremeno blokirao, odnosno dobili ste ban na Instagramu. No, koliko traje ban na Instagramu?

Jedan od najčešćih razloga za ban na Instagramu je masovno praćenje ljudi. Velika je vjerojatnost da ako zapratite nove ljude na Instagramu, oni će zapratiti vas kao odgovor. Međutim, masovno zapraćivanje i otpraćivanje ljudi u kratkom roku može vas dovesti u probleme. Razlog je što zbog ovakvog ponašanja izgledate kao robot, zbog čega platforma blokira vaš račun.

Ako vam je ovo prvi put da se susrećete s privremenom zabranom pristupa Instagramu, možda se pitate koliko traje ban na Instagramu. Pa, ovisi o tome koliko ste puta bili banani i koje su radnje dovele do bana. Obično je trajanje privremene zabrane na Instagramu od nekoliko sati do 24-48 sati. Trajanje zabrane također ovisi o vašim kasnijim radnjama. Ako nastavite činiti pogrešne radnje, zabrana se može produžiti. Ako vas je Instagram pogrešno banao, možete se javiti administraciji Instagrama kako bi objasnili da je došlo do pogreške.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.