Društvene mreže

Kratki vodič i savjeti kako vidjeti profilnu na Instagramu

Želite vidjeti korisnikovu profilnu na Instagramu a Instagram aplikacija vam to ne dopušta? Postoji brz i jednostavan način kako vidjeti profilnu na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Većina korisnika Instagrama pregledava društvenu mrežu na svojim pametnim telefonima i ako naiđete na profilnu sliku, to je sićušna slika veličine 50x50 piksela u krugu koja se ne može kliknuti ili zumirati. Međutim, slika se i dalje prenosi u punoj rezoluciji te postoje aplikacije koje omogućuju povećanje profilne na Instagramu. No, kako vidjeti profilnu na Instagramu?

Aplikacija „InstaProfile“ omogućuje vam da vidite profilnu na Instagramu. Ova aplikacija je dostupna za sve mobilne uređaje te ju možete brzo i jednostavno preuzeti na svoj pametni telefon. Nakon što ste instalirali aplikaciju, dodirnite ikonu aplikacije da biste pokrenuli aplikaciju.

Sljedeće što je potrebno učiniti kako bi vidjeli profilnu na Instagramu je upisivanje imena korisnika čiju profilnu želite vidjeti. U tekstualnom okviru aplikacije upišite korisničko ime osobe čiju profilnu želite povećati te će vam aplikacija prikazati povećanu profilnu sliku visoke rezolucije. Ovo je najbrži i najjednostavniji način kako vidjeti profilnu na Instagramu.