Društvene mreže

Praktični savjeti kako ubrzati video na TikToku

Snimate TikTok video i želite ubrzati prikaz kako bi video izgledao kvalitetnije? U svega nekoliko koraka saznajte kako ubrzati video na TikToku.

tiktok.jpg
Foto: Pixabay

TikTok je jedna od najpopularnijih aplikacija društvenih mreža na svijetu. U osnovi, TikTok se sastoji od beskonačno mnogo kratkih videa koje korisnik može lajkati ili komentirati, a cilj je da videi budu zanimljivi, smiješni ili zabavni. Kada želite dodati stilove i ritam svojim TikTok video zapisima, promjena brzine je jedan od najboljih načina za to. No, kako ubrzati video na TikToku?

Prvo što trebate učiniti kada želite ubrzati video na TikToku je otvoriti aplikaciju. Otvorite TikTok i idite na zaslon za snimanje videa. Dodirnite ikonu brzine i odaberite 2x ili 3x za ubrzavanje TikTok videa. Također možete postaviti trajanje TikTok videa, a to je 15 sekundi, 60 sekundi ili 3 minute.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite ubrzati video na TikToku je započeti snimati. Dodirnite gumb za snimanje i snimite TikTok video kao što to inače radite. Zatim će TikTok automatski ubrzati video brzinom koju postavite. Kada završite sa snimanjem jednostavno dodirnite crvenu kvačicu. Tada možete pregledati ubrzani TikTok video i dodirnuti „Dalje“ za dodavanje naslova i za objavljivanje TikTok videa.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.