Društvene mreže

Kako snimati live na Facebook?

Želite snimati live na Facebooku ali ne znate kako snimati live na Facebooku? Live snimanje moguće je započeti u svega nekoliko koraka. Saznajte kako snimati live na Facebooku.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Live snimanje je proces emitiranja video zapisa u realnom vremenu na internetu. To omogućuje korisnicima da dijele trenutne događaje i aktivnosti s ostatkom svijeta. No, kako snimati live na Facebooku?

Prvo što trebate učiniti kada želite snimati live na Facebooku je prijaviti se u svoj Facebook račun na mobilnom uređaju. Kliknite na ikonu "Započni Live Video" u sekciji "Objavite". Odaberite opciju "Javno" ili "Prijateljima" kako biste odredili tko će moći vidjeti vaš live video.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite snimati live na Facebooku je upisati naslov i opis vašeg live snimka. Kliknite na gumb "Započni Live Video" kako bi počeli s live snimanjem. Kada završite sa snimanjem, kliknite na "Završi" i odaberite opciju za objavljivanje video zapisa ili ga obrišite. Važno je napomenuti da live snimanje na Facebooku zahtijeva stabilnu internetsku vezu i kameru na mobilnom uređaju.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.