Društvene mreže

Kako sakriti komentare na Facebooku

Jeste li znali da možete sakriti komentare na Facebooku? Saznajte kako sakriti komentare na Facebooku da izbjegnete nepotrebne ružne komentare.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Jeste li se ikada susreli u situaciji da je jedan komentar na Facebooku uništio sav trud koji ste uložili u kreiranje objave na Facebooku? Ukoliko ste se pronašli u navedenoj situaciji, skrivanje komentara na Facebooku je najjednostavniji korak koji možete poduzeti. Saznajte kako sakriti komentare na Facebooku.

Prvi način kako sakriti komentare na Facebooku je postavljanje objave. Kada ste objavili sliku ili status na Facebooku, idite na objavu na Facebooku. Potražite Facebook komentar koji želite sakriti. Kliknite na tri točke pored komentara. Zatim odaberite opciju sakrij komentar kako bi sakrili komentar na Facebook stranici od javnosti.

Drugi način kako sakriti komentare na Facebooku odnosi se na skrivanje svih komentara na Facebooku. Prilikom objavljivanja na Facebooku, dotaknite tri točke u gornjem desnom kutu. Kada se otvori izbornik, dotaknite opciju za skrivanje komentara. Ovo je najjednostavniji način kako sakriti komentare na Facebooku i onemogućuje komentiranje na Facebooku.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.