Tehnologija

Kako prebaciti WhatsApp poruke sa Androida na iPhone?

Promijenili ste mobitel i želite sačuvati svoje WhatsApp poruke? To nije nikakav problem. Saznajte kako prebaciti WhatsApp poruke sa Androida na iPhone.

android.jpg
Foto: Pixabay

WhatsApp je popularna aplikacija za dopisivanje koja omogućuje korisnicima slanje poruka, fotografija, videozapisa i drugih datoteka putem interneta. Ako planirate prijeći s Androida na iPhone, možda se pitate kako prebaciti svoje WhatsApp poruke. Srećom, postoji jednostavan način prebacivanja WhatsApp poruka sa Androida na iPhone.

Najjednostavniji način je upotreba alata za prijenos podataka „Prijenos WhatsApp poruka". Ovaj alat omogućuje jednostavan prijenos poruka izravno s vašeg Android uređaja na iPhone. Prvo što trebate učiniti kako biste prebacili WhatsApp poruke sa Androida na iPhone je preuzeti alat „Prijenos WhatsApp poruka“ svoj Android uređaj i iPhone. Odaberite "Prijenos WhatsApp poruka" na početnom zaslonu.

Pričekajte dok se vaši uređaji ne prepoznaju. Kliknite "Prijenos" kako biste započeli prijenos vaših WhatsApp poruka s Android uređaja na iPhone. Koristeći ovu metodu, možete jednostavno prebaciti svoje WhatsApp poruke s Androida na iPhone.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.