Svijet tehnologije

Savjeti za prebacivanje slika sa telefona na Google disk

Jeste li znali da prebacivanjem slika na Google disk možete osloboditi memoriju vašeg telefona? Saznajte kako prebaciti slike sa telefona na Google disk u svega nekoliko koraka.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Google disk usluge iznimno su korisne za posao, školu i druge projekte jer Google disk može sadržavati dokumente, video, audio i slike i lako je kompatibilan sa svim pametnim telefonima. Sve što trebate kako bi prebacili slike sa telefona na Google disk je instalirana Google disk aplikacija na vašem pametnom telefonu.

Prvo što trebate napraviti kada želite prebaciti slike sa telefona na Google disk je preuzimanje aplikacije Google disk, ako već niste. Zatim otvorite aplikaciju Google disk. U donjem desnom kutu vidjet ćete raznobojnu ikonu plusa. Dodirnite tu ikonu kako bi prebacili slike sa telefona na Google disk.

Sljedeće što je potrebno učiniti za ovaj način kako prebaciti slike sa telefona na Google disk je odabir slika koje želite prebaciti. Nakon učitavanja, vaše slike su uspješno prebačene na Google disk. Ukoliko obrišete slike s vašeg pametnog telefona, one će i dalje postojati na Google disku.