Tehnologija

Kako prebaciti slike sa mobitela na USB stick?

Želite osloboditi prostor pohrane na mobitelu i prebaciti slike na USB stick? Saznajte kako prebaciti slike sa mobitela na USB stick.

usb-stick.jpg
Foto: Pixabay

Pohrana slika na USB stick održiva je ideja da zaštitite i podijelite svoje komadiće dragocjenih uspomena i da oslobodite nešto prostora na svom mobitelu. Većina ljudi koristi prijenosno ili stolno računalo kao opciju za povezivanje usb sticka i mobilnog telefona. Ali možda nećete imati pristup svom računalu cijelo vrijeme te tražite prečac kako prebaciti slike sa mobitela na USB stick.

Prvi korak načina je utvrđivanje vrste USB sticka koji imate. Prije nego što krenete prebacivati slike u USB stick, prvo morate utvrditi koju vrstuisb sticka posjedujete. Većina flash usb stickova dizajnirana je s jednim USB priključkom na jednom kraju, a neki od flash pogona nude dvostruki usb priključak. Jedan kraj USB sticka uvijek je dizajniran sa standardnim priključkom za mobitel te vam je potrebna ta vrsta USB sticka.

Sljedeći korak načina kako prebaciti slike sa mobitela na USB stick je prijenos slika. Kada ste spojili svoj USB stick u mobitel, morate otići u mapu pretraživač datoteka na mobitelu i otići do određene mape u kojoj su pohranjene slike koje želite prenijeti. Kliknite i držite na jednu sliku te kliknite gumb odaberi sve kojim ćete odabrati sve slike na mobitelu. Posljednji korak načina kako prebaciti slike sa mobitela na USB stick je pozicioniranje na USB stick. Pronađite mapu svog USB sticka te kliknite zalijepi kako biste zalijepili sve kopirane slike na USB stick.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.