Tehnologija

Praktični savjeti kako prebaciti slike na SD karticu

Želite sačuvati slike a ponestaje vam prostora na telefonu? Prebacivanje slika na SD karticu najbolje je rješenje. Saznajte kako brzo i jednostavno prebaciti slike na SD karticu.

sd-kartica.jpg
Foto: Pixabay

Kada trebate osloboditi nešto dodatnog prostora na telefonu, prebacivanje slike na SD karticu je najbolji način za to. SD kartice jednostavno omogućuju premještanje datoteka sa memorije telefona pomoću programa za upravljanje datotekama vašeg telefona te tako mogu osloboditi vaš pametni telefon. No, kako prebaciti slike na SD karticu?

Prvo što trebate učiniti kada želite prebaciti slike na SD karticu je otvaranje galerije. Galerija općenito ima ikonu koja podsjeća na fotografiju na početnom zaslonu. Nakon toga odaberite sve slike koje želite prebaciti na SD karticu tako da dodirnete i kratko držite sve fotografije koje želite prebaciti.

Kada ste odabrali sve slike koje želite prebaciti na SD karticu, dotaknite tri točkice u gornjem desnom kutu vašeg telefona. Nakon toga dotaknite gumb „Premjesti na SD karticu“ te potvrdite da želite premjestiti fotografije. Ovaj način kako prebaciti slike na SD karticu već je gotov te su vaše slike prebačene sa telefona na memorijsku karticu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.