Tehnologija

Savjeti za slanje datoteka preko Google diska

Želite poslati datoteku koja je prevelika za e-poštu? Google disk je pravo rješenje za to. Donosimo savjete za slanje datoteka preko Google diska

google.jpg
Foto: Pixabay

Ako pokušavate poslati nekoliko manjih datoteka ili veliku datoteku, e-pošta nije dobra za to. Stoga mnogi ljudi ne znaju kako poslati velike datoteke preko e-pošte. Odgovor na pitanje je da biste trebali koristiti uslugu kao što je Google disk. Google disk je besplatna usluga uz Gmail. Saznajte kako poslati datoteke preko Google diska.

Prvi korak načina kako poslati datoteke preko Google diska je otvaranje Google disk web stranice na vašem internetskom pregledniku. Web stranica Google diska će vas tražiti da se prijavite pomoću svog Google računa.

Kada se prijavite u Google disk možete prijeći na sljedeći korak načina kako poslati datoteku na Google disku. Pronađite i odaberite gumb novo, zatim odaberite prijenos datoteke. Pronađite i odaberite datoteke koje želite prenijeti, zatim kliknite na gumb za otvaranje. Ovaj način kako poslati datoteku preko Google diska je gotov te će vaše datoteke biti prenesene na Google disk.