Društvene mreže

Kako pomaknuti poruku na Messengeru?

Želite sačuvati posebnu poruku na Messengeru? Zašto ne biste pomaknuli poruku na Messengeru na odgovarajuće mjesto? Saznajte kako pomaknuti poruku na Messengeru.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Messenger je aplikacija za razmjenu poruka koju koristi velik broj ljudi širom svijeta. Omogućuje korisnicima da razgovaraju s prijateljima i obitelji putem tekstualnih poruka, poziva i video poziva. Jedna od korisnih značajki Messengera je mogućnost premještanja poruke na drugo mjesto u razgovoru. No, kako pomaknuti poruku na Messengeru?

Pomicanje poruke na Messengeru može biti korisno ako želite pronaći određenu poruku u razgovoru koji traje dulje vrijeme ili ako želite pohraniti neku važnu informaciju. Postupak pomicanja poruke u Messengeru vrlo je jednostavan. Prvo, otvorite razgovor u kojem se nalazi poruka koju želite pomaknuti. Zatim pritisnite i držite prst na poruci koju želite premjestiti.

Nakon toga, pojavit će se opcije, uključujući opciju "Pomakni". Kliknite na "Pomakni" i odaberite novu lokaciju poruke u razgovoru. Ovaj način za pomicanje poruka na Messengeru već je gotov. Osim toga, postoji mogućnost arhiviranja poruka u Messengeru. Ako želite pohraniti poruku, ali ne želite je premjestiti u drugi dio razgovora, možete je jednostavno arhivirati. Arhivirane poruke možete pronaći u odjeljku "Arhivirane poruke" u Messengeru.