Tehnologija

Kako napraviti stranicu na Instagramu?

Želite promovirati svoju tvrtku ili proizvod na Instagramu? Za to je najbolje izraditi stranicu na Instagramu. Donosimo jednostavan način kako napraviti stranicu na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je popularna društvena mreža koja omogućuje korisnicima da dijele svoje slike i videa te prate druge korisnike. Međutim, Instagram također nudi opciju stvaranja stranica, koje su posebno korisne za poslovne korisnike. No, kako napraviti stranicu na Instagramu?

Prvo što trebate učiniti kada želite napraviti stranicu na Instagramu je prijaviti se na svoj postojeći račun. Kliknite na ikonu profila u donjem desnom kutu. Kliknite na tri crte u gornjem desnom kutu da biste otvorili izbornik. Kliknite na "Postavke" u izborniku.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite napraviti stranicu na Instagramu je unijeti podatke stranice. Kliknite na "Računi" i odaberite "Prijenos na poslovni račun". Odaberite kategoriju vašeg poslovnog profila i unesite vaše poslovne informacije. Ako želite, možete povezati svoj Facebook račun sa svojim Instagram poslovnim računom kako biste imali pristup dodatnim alatima. Na kraju kliknite na "Gotovo" i vaša stranica na Instagramu je stvorena. Nakon stvaranja poslovne stranice, možete početi objavljivati sadržaj koji je relevantan za vaše poslovanje i komunicirati s vašim fanovima i klijentima.