Društvene mreže

Kako izbrisati poslanu poruku na Whatsappu?

Poslali ste poruku na Whatsappu pogrešnoj osobi? Ne brinite. Postoji jednostavan način kako izbrisati poslanu poruku na Whatsappu.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay

Whatsapp je aplikacija za razmjenu poruka koja vam omogućuje komunikaciju s prijateljima, obitelji i drugim kontaktima. Whatsapp ima jednostavan dizajn koji olakšava slanje poruka, fotografija, videa i audio datoteka. Osim toga, Whatsapp ima mogućnost upućivanja glasovnih ili video poziva.

Korisničko sučelje Whatsappa je jednostavno i lako za korištenje za sve dobne skupine. Zbog tog razloga Whatsapp je stekao je popularnost u mnogim zemljama diljem svijeta. No, kada se Whatsapp koristi svakodnevno, velika je mogućnost da će poruka biti poslana krivom primatelju. Upravo zbog tog razloga postoji jednostavan način kako izbrisati poslanu poruku na Whatsappu.

Prvi korak načina kako izbrisati poslanu poruku na Whatsappu je otvaranje aplikacije za Whatsapp. Zatim uđite u sobu za razgovor gdje se nalazi poruka koju želite izbrisati. Dodirnite poruku koju želite izbrisati i držite je dok se ne pojavi izbornik. Zatim dotaknite gumb za brisanje s izbornika i potvrdite svoj odabir.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.