Društvene mreže

Kako izbrisati poruku na Messengeru za sve?

Poslali ste poruku krivoj osobi na Messengeru i ne znate kako izbrisati poruku na Messengeru? Postoji jednostavan način kako izbrisati poruku na Messengeru za sve.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Messenger je aplikacija za razmjenu poruka koja je u vlasništvu Facebooka. Messenger je objavljen 2011. godine i od tada je ažuriran novim značajkama i alatima. Messenger ima više od milijardu aktivnih mjesečnih korisnika, što ga čini jednom od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka.

S obzirom da milijuni ljudi svakodnevno koriste Messenger, razumljivo je da se često događaju pogreške prilikom slanja poruka. Srećom, Messenger ima izuzetno jednostavan i napredan način kako izbrisati poruku na Messengeru za sve.

Prvi korak načina kako izbrisati poruku na Messengeru za sve je otvaranje aplikacije na pametnom telefonu. Uđite u sobu za razgovor gdje se nalazi poruka koju želite izbrisati. Kliknite na tu poruku i držite ju nekoliko sekundi. Pojavit će se iskočni prozor sa nekoliko opcija. Odaberite opciju za brisanje poruke. Zatim će se pojaviti opcija za brisanje poruke za vas i opcija za brisanje poruke za sve. Odaberite opciju brisanje poruke za sve.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.