Društvene mreže

Kako funkcionira opcija na Instagramu - slike koje nestaju?

Jeste li znali da možete staviti slike koje nestaju nakon 24 sata na vaš Instagram profil? Saznajte što su Instagram slike koje nestaju te kako ih objaviti.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je popularna društvena mreža koja omogućuje dijeljenje fotografija i videozapisa s drugim korisnicima. Jedna od popularnih funkcija Instagrama su Instagram Stories, kratki videozapisi ili slike koje nestaju nakon 24 sata. No, kako objaviti Instagram slike koje nestaju?

Prvo što trebate učiniti kada želite objaviti Instagram slike koje nestaju je otvoriti aplikaciju Instagram i dodirnite ikonu kamere u gornjem lijevom kutu zaslona. Zatim možete snimiti fotografiju ili videozapise pritiskom na gumb za snimanje. Nakon što ste snimili sadržaj, dodirnite ikonu olovke u donjem lijevom kutu zaslona kako biste dodali tekst, naljepnice i druge efekte. Nakon uređivanja, dodirnite ikonu "Objavi na priči" u donjem desnom kutu zaslona.

Instagram slike koje nestaju će se pojaviti na vašem profilu i vidljivi su za vaše pratitelje. Nakon 24 sata, slike će se automatski izbrisati iz vašeg profila. Ako želite spriječiti da se slike automatski izbrišu, možete odabrati opciju "Istaknuto" koja će prikazati vaše Instagram slike uvijek na vrhu vašeg profila. Postavljanje Instagram slika koje nestaju može biti sjajan način za dijeljenje trenutnih događaja ili pokazivanje vaše kreativnosti na Instagramu.