Tehnologija

Kako dodati apartman na Google maps?

Iznajmljujete apartmane, ali još uvijek niste ih doali na Google maps. Postoji brz i jednostavan način kako dodati apartman na Google maps.

google-maps.png
Foto: Pixabay

Google maps sadrži snažnu zbirku adresa, tvrtki i apartmana diljem svijeta, ali ponekad se neka mjesta ne nalaze na Google maps. Srećom, kada se to dogodi, imate mogućnost popuniti prazninu tako da sami dodate lokaciju. No, kako dodati apartman na Google maps?

Prvo što trebate učiniti kada želite dodati apartman na Google maps je otići na web stranicu Google maps. Kada se nalazite na navedenoj web stranici, potražite adresu svog apartmana pomoću trake za pretraživanje u gornjem lijevom kutu zaslona. Na bočnoj traci koja se pojavi kliknite „Dodaj mjesto koje nedostaje“.

Sljedeće što trebate učiniti kako biste dodali apartman na Google maps je upisati potrebne podatke. U skočni prozor dodajte naziv lokacije, adresu i kategoriju lokacije. Ukoliko želite upisati još detalja u vezi apartmana, primjerice kat zgrade ili slično, to možete učiniti u odjeljku za poruku. Kada ste upisali sve što želite, kliknite na gumb pošalji. Ovaj način kako dodati apartman na Google maps je gotov te će vaš apartman biti u Google maps sustavu kroz nekoliko sati.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.