Kuharica

Kako poslužiti grah salatu? Što jesti uz grah salatu?

Pripremili ste ukusnu grah salatu i sada ste u potrazi za glavnim jelom? Donosimo što jesti uz grah salatu kako biste imali cjeloviti i ukusan obrok.

grah-salata.jpg
Foto: Pixabay

Mnogo je opcija što poslužiti uz grah salatu. Ako želite lagani obrok, možete poslužiti grah salatu uz kruh ili krekere. Međutim, tražite nešto zasitnije, postoji nekoliko opcija što jesti uz grah salatu.

Prva opcija što jesti uz grah salatu je pečeni krumpir. Ako tražite nešto jednostavno i pouzdano za poslužiti kao prilog uz salatu, probajte pečeni krumpir. Pečeni krumpir je klasična ugodna hrana i izvrsni su u svakom receptu. Za složeniji okus ovog priloga, možete koristiti različite vrste krumpira.

Sljedeća opcija što jesti uz grah salatu je sendvič od puretine. Nemasna mljevena puretina odličan je izbor za glavno jelo uz grah salatu jer ima manje kalorija i masti uobičajenih sendviča. Osim toga, ovaj sendvič od puretine ima blago sladak okus koji se savršeno slaže sa začinima iz grah salate.

Još jedna opcija što jesti uz grah salatu je piletina sa žara. Piletina sa žara odlično ide uz grah salatu iz nekoliko razloga. Prvo, dimljeni okus piletine savršeno se slaže sa zemljastim, izdašnim okusima graha. Drugo, piletina je dobar i nemasan izvor proteina koji pomaže u povećanju zasitnosti salate. Treće, piletina na žaru je jednostavna za pripremu i ne zahtijeva posebne sastojke niti kuharsko umijeće. Ovo su tri brze i ukusne opcije što jesti uz grah salatu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.