
Praktični savjeti kako da štrudla bude mekana

Glavni čimbenik koji utječe na mekoću štrudle je lisnato tijesto za štrudle. Stoga je potrebno pripremiti jednostavan i brz recept za tijesto za štrudle kako bi vaša štrudla ispala slasna i mekana. Sastojci potrebni da se pripremi mekano tijesto za štrudle su:
80 ml mlake vode
15 ml biljnog ulja
pola žličice limunovog soka
prstohvat soli
145 grama oštrog brašna
U velikoj zdjeli pomiješajte vodu, ulje, limunov sok i sol. Žlicom umiješajte otprilike polovicu brašna dok se dobro ne sjedini. Miješajte ovu smjesu oko 1 minutu, a zatim dodajte preostalo brašno. Umiješajte brašno žlicom dok se ne formira tijesto koje možete oblikovati rukama.


Nove Michelinove zvjezdice stigle u Hrvatsku, čak 12 restorana nosi jednu zvjezdicu

Cate Blanchett nosi odijelo dizajnera kojeg obožavaju i Hrvatice, a može se nositi i na posao i na svadbu
