Image
Image

"Zaboravit ću tri mjeseca radova i uređenja, a zatim zatvaranje svega i onda razorni potres. Zaboravit ću i još jednu turu radova i majstora, te ponosno reći da se otvorenje dogodilo očito onda kada je trebalo biti, bez obzira na ranije planove. Naš novi prostor na adresi Trg kralja Tomislava 19 je otvoren, raditi će svaki radni dan od 12h do 20h, a subotom od 9 do 15h. Vjerujem da smo gradu Zagrebu i hrvatskoj modnoj sceni, našim suradnicima i klijentima podarili jedan vizualno upečatljiv prostor koji izvrsno prati estetiku brenda" izjavio je Ivan.

Image

Brojke i detalji oko novog Alduk dućana su doista zanimljivi. Iskorišteno je 132m željeznih cijevi za izradu posebno dizajnirah štendera u tri boje - žutoj, sivoj i crnoj. Dizajner je upotrijebio čak 360m2 bogatog dekora iz Grčke i Slovenije kako bi njime prekrio 54m zida.

Image

Prostor obasjava 78 rasvjetnih tijela, a dizajner je čak sam dizajnirao klupu u crnom tonu koja je izrađena u Hrvatskoj. Sav sjedeći namještaj je u crnom tonu, a proizveden je u Hrvatskoj i Italiji. Cijeli jedan zid je prekriven u zrcalo, a teži čak 120kg.

Image

"Veselimo se novoj etapi poslovanja, pogotovo nakon svega što smo prošli prethodnih mjeseci. Vjerujem i da će normalizacija života ići svojim tokom te da je pred nama puno dobrih kolekcija koje se mogu pogledati, isprobati, kupiti ili naručiti u radno vrijeme dućana dok će za isprobavanje i naručivanje vjenčanica i dalje biti potreban dogovor termina kako bi se mladenkama u potpunosti mogli posvetiti" rekao je Ivan.

Image

Napiši nam u komentarima što misliš o novom Aldukovom prostoru.

Image

(Foto: Alduk)

Image

(Foto: Alduk)

Zaviri među prvima u novotvoreni zagrebački Alduk dućan

Bjeloruski arhitekt Alexandr Aranovich, s kojim je dizajner već surađivao, je zaslužan za dizajnersko rješenje 140m2 velikog prostora. Tonovi svijetlo sive i tamno sive su suprostavljeni s intezivnom zlatno-žutom nijansom, a naglasak je stavljen na bogato teksturirane zidove od dekora te pomalo neobične, posebno dizajnirane štendere. Cijeli prostor je omekšan zelenilom biljki kao izvrsnom sponom između modernog interijera i Trga kralja Tomislava, gdje se nalazi novotvoreni Aldukov dućan.


zena.hr
11.5.2020.