Revolucionarna dugotrajna dezinfekcija truu original air - dostupna je i u Hrvatskoj

Brend naziva truu, od sada je prisutan i na hrvatskom tržištu. „truu original air“ i „truu original air pro“, pružaju mogućnost da uz pomoć dugotrajne dezinfekcije djelujete protiv mikroba na svim površinama, baš kao i u zraku koji udišemo

Revolucionarna dugotrajna dezinfekcija truu original air - dostupna je i u Hrvatskoj

Ovaj brend, porijeklom iz grada Pforzheima u Njemačkoj, osigurava čist i zdrav zrak kao i čiste površine s kojima dolazimo u kontakt. Bez virusa, bakterija pa čak i ultra fine prašine ili alergena i to u gotovo svim područjima života, bez obzira na to radi li se o javnim prostorima, uredima, javnom prijevozu ili našim domovima, truu nudi održivo i dugotrajno rješenje.

S obzirom na aktualnu pandemiju, gotovo čitav svijet se suočava s potpuno novim i neočekivanim izazovima. Za vrijeme predstojećih zimskih dana koje ćemo provesti u zatvorenom, bit ćemo izloženi velikom opterećenju. Zrak kao i različite površine s kojima se susrećemo u zatvorenim prostorima, vrve prašinom, alergenima, bakterijama i virusima koji predstavljaju stalne izazove za zdravlje.

Postoji li onda logičnije rješenje od ideje da zaštitimo sebe i okruženje u kojem boravimo? Mnogi smatraju kako poznate mjere poput nošenja maski ili držanja socijalne distance nisu dovoljne mjere. Upravo je zato, pojam dezinfekcije tijekom proteklih tjedana dobio na osobitom značaju. Premda je čisto okruženje još i prije ove pandemije bilo važno, upravo je zahvaljujući aktualnoj pandemiji, steklo još i značajniju ulogu. Broj oboljelih u stalnom je porastu, a u većini svjetskih zemalja zatvaraju se i javne i privatne institucije te se zaustavljaju gospodarske aktivnosti. Roditelji se brinu za svoju djecu, za članove obitelji koji su zbog svoje dobi u osobitom riziku ili za kronično bolesne prijatelje. Dezinfekcija ureda, kuća, tramvaja ili zrakoplova, kao i ruku pa čak i nekih uporabnih predmeta, postala je neizbježna.

ImageInovativni proizvodi „truu original air“ i „truu original air pro“, od sada nude priliku da postanemo proaktivni i zaštitimo kako sebe, tako i druge. Ovaj brend pročišćuje zrak koji udišemo, a ujedno štiti i površine s kojim se svakodnevno susrećemo od kontaminacije. Time na održiv način prekidaju lance infekcije te nam osiguravaju zdravo okruženje. „truu original air“ i „truu original air pro“, mogu se nanijeti na svaku površinu bez obzira na to radi li se o betonu, staklu, keramici, drvu, metalu ili čak tekstilu. Baziraju se na vodi koja isparava. Nakon što voda ispari, na površini ostaje mikroskopski tanki sloj koji može djelovati godinama. Kako biste se osjećali kad bi znali da su avion, auto ili autobus u kojem se vozite u potpunosti dezinficirani i sigurni? Ili da je vaš omiljeni restoran također sigurno mjesto? Ili da je trgovački centar u kojem svakodnevno kupujete potpuno dezinficiran? Mogućnosti upotrebe truu air-a gotovo su beskrajne – bez obzira na to radi li se o dopuni profesionalnim konceptima higijene ili dugotrajnoj dezinfekciji privatnog okruženja.

Iza ovih proizvoda stoji brend koji se obvezao na dobrobit ljudi i zaštitu okoliša. truu vraća životu ono neizostavno u čistoj i iskonskoj formi. Osim truu air proizvoda za najčišći zrak i dugotrajno čiste površine, truu uređaji za pročišćavanje vode, osiguravaju vodu najčišće kvalitete. Pobrinite se za to da vaše površine ostanu čiste od alergena, bakterija i ostalih mikroba. Zaštitite se od svih vrsta štetnih tvari zu pomoć nevidljivih i ekološki prihvatljivih premaza na bazi vode, koji efektivno djeluju 24 sati u danu, 7 dana u tjednu. I to do nekoliko godina! Više o ovom revolucionarnom brendu možete pronaći OVDJE.