'Ženska strana s Marijom Pajić'

Vanja Horvat- poznata poduzetnica o najtežim, ali i najljepšim ljubavnim danima progovorila u podcastu Marije Pajić

Ona je uspješna poslovna žena, majka, baka, zaljubljenica u jahanje koja sama za sebe kaže da živi 200 na sat. U emotivnom intervjuu, Vanja je progovorila i o svojoj pokojnoj majci, ali i novoj ljubavi

naslovna.png

Naša Marija Pajić ovog je tjedna u svojoj 'Ženskoj strani' ugostila Vanju Horvat - svestranu ženu, majku, baku, strastvenu poduzetnicu i istinsku zaljubljenicu u jahanje. Mogli bi još pregršt toga nabrojati o Vanji Horvat jer sve ona radi, radi s velikom predanošću. Za sebe kaže da živi 200 na sat, kuha svaki dan i da joj 24 sata dnevno nisu ni približno dovoljno za sve ono što bi htjela. Svemu što radi daje se potpuno, a trenutno radi mnogo toga.

Kao velika zagovarateljica zdravog života, Vanja Horvat idejna je začetnica proizvoda za detoksikaciju. Kako bi se zdravije hranila i živjela, njena tvrtka razvila je više liniju proizvoda koji izvlače toksine iz našeg tijela pozitivno utječu na brojne kožne bolesti i akne.

Image

"Svakodnevno unosimo veliki broj teških metala u svoj organizam što kroz hranu što kroz ostale proizvode, a sve se to reflektira na naš organizam i manifestira raznim oboljenjima, što kožnim, što onima druge prirode. Sve me to dovelo do projekta čišćenja organizma. Zeoteks se koristi i u kućanstvu i u poljoprivredi a mogu ga koristiti i kućni ljubimci. Napravljeno je puno istraživanja i testiranja a iza njih stoje instituti i stručnjaci što je meni jako važno. Moj cilj je da mi imamo proizvod koji sam ja sama osjetila na svojoj koži. Bitno mi je da sve što radimo ima funkciju i učinak, i kada vidim koliko je nekome taj proizvod pomogao, mislim da su riječi suvišne", objasnila je Vanja, a mi možemo potvrditi da s jednakom strašću priča i o svojoj velikoj ljubavi, a to je jahanje i preskakanje prepona.

U jahanje se zaljubila još kao dijete ili kako sama kaže, rodila se s ljubavi prema konjima. Dan započinje jahanjem. Dok jaše, puni se energijom i onda je spremna savladati zahtjevan poslovni dan, govori nam.

Image

"Kada sam prvi put vidjela da je netko preskočio preponu, to je bilo to, ja sam se zaljubila i to traje do dan danas. Pala sam dva puta, ali ja padnem i dignem se kao da ništa nije bilo", rekla je Mariji Pajić

Iako je vrlo zaposlena žena koja za sebe kaže da si zadaje previše zadataka u jednom danu, prioritet je ipak obitelj. Vanja je već 3,5 godine u vezi s novim partnerom Mladenom Weberom s kojim joj se dogodila ljubav deset godina nakon razvoda od Zorana Mamića.

Image

"Mladen me privukao zbog srčanosti i odanosti i dalje mi govori da me voli. Ja sam jedna topla duša koja traži i voli privrženost. Naša veza podsjeća me na onu mojih roditelja koji su imali divan odnos. Moj otac je uvijek brinu o mojoj majci, pogotovo kada se razboljela, a moja je majka njega pratila svuda gdje bi išao zbog posla", prisjeća se Vanja i dodaje kako njen brak sa Zoranom Mamićem nije bio loš, ali je bilo previše različitosti koje su s godinama postale sve izraženije.

Zbog čega je Vanja Horvat plakala, a tko je vratio osmijeh na njezino lice - pogledaj u novoj epizodi podcasta 'Ženska strana s Marijom Pajić'.