Ovaj vikend u Trešnji "Šeherezada" i "Najotmjeniji div u gradu"

Šeherezada rasprodana, neodoljiv div Jura podučit će vas sreći

Ovaj vikend u Trešnji "Šeherezada" i "Najotmjeniji div u gradu"

"Šeherezada", najnoviji spektakl zagrebačkog profesionalnog kazališta za djecu Trešnja, priča utemeljena na motivima iz 1001 noći (priče o: Šeherezadi i Šahu Šahrijaru, Ali Babi i 40 razbojnika, Sinbadu moreplovcu, Aladinu i čarobnoj lampi i Kako je Abu Hasan pustio vjetar), toliko oduševljava djecu da je svaka izvedba do kraja studenog rasprodana. Posljednja ovomjesečna izvedba "Šeherezade" zakazana je za 26. studenog u 17 sati. Zbog velikog interesa publike predstava ostaje na repertoaru kazališta. Nove izvedbe kreću već početkom prosinca.

Pored "Šeherezade" u kazalištu Trešnja možete pogledati i predstavu "Najotmjeniji div u gradu".
Ova predstava je adaptacija iznimno popularne slikovnice Julije Donaldson. Tu prekrasnu priču u predstavu je pretočila Sanja Hrenar.

Najotmjeniji div u gradu govori o ljubaznom i djeci neodoljivom Juri koji je bio najneuredniji div u gradu. Uvijek je nosio par smeđih sandala i istu haljinu punu zakrpa. Zbog toga je bio tužan, pa odluči kupiti novu odjeću i postati najotmjeniji div u gradu. I što mislite, je li onda postao sretan? Naravno da jest! Ali, je li ostao sretan?  


shimmer fallback


Odgovor na ovo pitanje dobit ćete gledajući predstavu koja igra već ove nedjelje 27. studenog u 11 sati te u 17 sati. Da sreća nosi mnoga odjela i da se može prerušiti u bilo što mogu razumijeti već i djeca starija od dvije godine stoga se preporuča da ih povedete na ovu predstavu. Predstava traje 40 minuta, što će svakako moći izdržati. Želite li rezervirati svoje mjesto u dvorani nazovite na 01/3838556.

Recimo i to da u ovoj igri glume Danijel Radečić, Maja Kovač, Sandra Hrenar i Matija Antolić.


shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.