Nasmijte se uz 'A je to!' u Trešnji

Bliži nam se dugački vikend i Pat i Mat su isto krenuli na hrvatski Jadran! Kakve ih sve zgode i nezgode očekuju saznajte u Trešnjinoj predstavi koja jednako nasmije i djecu i roditelje.

Nasmijte se uz 'A je to!'  u Trešnji

Predstava "A je to!", prema poznatom animiranom serijalu, oživljava ponešto zaboravljene vrijednosti, ponajviše "uradi sam" duh kojeg je nekoć posvud bilo. U vrijeme instant-rješenja kad kupujemo samo gotove proizvode koji kratko traju, pomalo su u zaborav pali kućni i ini "majstori" kakvi su bili Pat i Mat, glavni likovi "A je to!".


shimmer fallback


Uz stilizirani pokret, kakav koristi i stop-animacija vjerno prenesena na daske, predstava ima i bazičan i duhovit zaplet, baš kao u originalnom crtiću. Gledajući televizijsku reklamu, Pata i Mata oduševe prikazane ljepote hrvatskog Jadrana pa odluče krenuti na more. Kao češki turisti doputuju na hrvatsku obalu i tu se susreću sa raznim "fenomenima" novogradnje: nabrzinu sklepanim apartmanima, neobičnim auto-cestama, kao i čudljivim vremenom. Kakve su još zgode i nezgode putem doživjeli pogledajte u ovoj kazališnoj adaptaciji za sve generacije.


Redatelj: Mario Kovač
Igraju Marko Cinrić i Asim Ugljen
Izvedbe: 29. travnja u 17 sati
              30. travnja u 11 sati


Informacije i rezervacije: 01/ 3638 556

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.