Hotel Sonnenpark: Savršen odmor za najmanje

Dođite u najbolji vodeni park za bebe i djecu u Europi

Hotel Sonnenpark: Savršen odmor za najmanje

Pravi odmor neovisno o vremenskim prilikama. Bez svakidašnjeg stresa. Zbog toga dolaze obitelji u Hotel Sonnenpark u Lutzmannsburgu i uranjaju u čudesan vodeni i suhi svijet zabave. Gosti osim u hotelskom bazenu mogu uživati u najboljem vodenom parku za bebe i djecu u Europi od kojeg ih dijeli samo hodnik.


Image


Ovaj hotel je izvrsno prilagođen djeci i bebama, a upravo najveća pažnje usmjerena je malim gostima i njihovim roditeljima. Oduševila nas je prilagodba hotela bebama - na ulazu u hotel čekaju vas nizovi dječjih kolica za djecu različitih uzrasta, koje možete koristiti kako u hotelu, tako i ako odete na izlet. Na mnogo mjesta u hotelu i na bazenima nalaze se mjesta na kojima možete previti bebu i dodatna oprema ako vam bilo što zatreba.


ImageHotelske sobe su također opremljene za najmanje pa tako tu možete naći malu kadu za bebe, kahlicu, dječji nastavak za WC, kuhalo za vodu... 


Image


U hotelu osim predivno uređenih igraonica za djecu prilagođenih različitoj dobi, kako interijer tako i igračke koje tu možete naći, posebno je odijeljen kutak za bebe i mame koje doje ili uspavljuju djecu s vodenim krevetom, umirujućom ambijentalnom glazbom, posebnom rasvjetom i raznim krevetima i krevetićima.


Image


Poseban kutak u hotelskom restoranu namijenjen je najmanjim i onim malo većim gostima. Restoran ima dio s hranom za bebe koji je dostupan za vrijeme hotelskih obroka a koji nudi sve od kašica, mlijeka, formula, mogućnost grijanja bočica...


Image


Za one malo veće male goste pomno su birani obroci koji sadrže  zdrave namirnice i koji su djeci vizualno atraktivni.


Image


Vodeni svijet Sunny Bunnyja čeka svakoga tko se želi brčkati i odmarati. Tu možete uživati u unutrašnjim i vanjskim bazenima, a  svakog gosta čeka njegova ležaljka za relaksiranje. Ni ovdje ne nedostaje vodenih tobogana, a prava uživancija u spuštanju očekuje vas u Sonnentherme vodenom parku. Djeca se mogu igrati i na igralištu na otvorenom. Bebe se mogu povijati u pelene na specijalnom za to predviđenim otocima.


Image


Osmijesi djece su najveća priznanja za djelatnike. Ali nije to jedino priznanje koje je hotel dobio. Ovom hotelu je dodijeljena nagrada “Holiday Check Award 2018” što znači da je jedan od najomiljenih 99 hotela na svijetu. Prevenstveno zbog različitih animacijskih programa koji se u potpunosti prilagođavaju zahtjevima djece. Specijalan odjeljak za djecu čeka najmlađe do 2 godine starosti s igračkama odlične kvalitete.


Image


Domaćin Hotela Sonnenpark je jedan mekani zeko vesele naravi. Djeca mogu zaviriti i u njegov stan. Igraonica za djecu zove se Sunny Bunny Club. Ovdje djeca kuhaju, peku i vježbaju s animatorima. Djeca mogu pokazati svoju kreativnost u radionici. Na trkalištu autića Bobby Car mali natjecateji bore se za svaki metar, a u boksu se mogu napuniti energijom.


Image


I u vodi i na suhom čovjek se ogladni dok se poigrava. Roditelji i djeca ovdje mogu naći gurmanske zalogaje u bifeu za bebe i djecu. Pokrivena terasa je idealna za jedenje i odmor, a iz vrtnih paviljona roditelji mogu pratiti kako se djeca igraju.


Image


Atrakcije Sonnenpark:

  •  vodeni svijet hotela - “Sunny Bunny Waterworld” unutrašnjim I vanjskim bazenima, vodenim toboganom, igralištem, otokom za povijanje u pelene i liftom za kolica za bebe
  •  do vodenog parka Sonnentherme vodi hodnik
  •  specijalno napravljene sobe za igranje za djecu raznih životnih dobi
Image
  •  radionica Sunny Bunny Cluba
  •  igralište s parkom
  •  vrtni paviljon s mrežom protiv komaraca u središtu hotela
  •  restoran s posebnim bifeom za bebe i djecu


Image