Super ideje za korisničko ime

Zalihe nadimaka, različita imena i prezimena korisnika stalno se obnavljaju.

Super ideje za korisničko ime

Gotovo svaka stranica ima kreativno ime i prezime s posebnim skupom znakova. I vi ste također zainteresirani za promjenu uobičajenog, uobičajenog imena, ali zapravo ne znate koja je verzija bolja. Primjeri korisničkih imena u Instagramu, Twitteru i drugim društvenim mrežama ogromni su. Vrijeme je da se upoznate s nekim od njih ili stvorite svoj jedinstveni nadimak!

Korisničko ime i nadimak: postoji li razlika?
Za početak, morate shvatiti želite li stvoriti račun s izmišljenim imenom ili dodati svoje pravo ime.
Korisničko ime. Ovo je adresa vaše stranice, kao i njezina posjetnica. Drugi korisnici to vide kada moraju doći do knjižne oznake koju odaberete. Zauzima drugi red profila kada otvorite način uređivanja, pored ikone "osoba".
Nadimak. Vaše kratko ime. Navedena je u profilu i nalazi se u prvom retku, pokraj ikone značke (ako govorimo o Instagramu).

Kako smisliti korisničko ime?
Kako bi došli do vašeg vlastitog korisničkog imena, morate razumjeti zašto stvarate račun na nekoj društvenoj mreži i s kojim ćete se područjem povezati u budućnosti. Na primjer: možete stvoriti račun koji vam govori o svom radu, markama u odjeći ili prodaji robe. Svakako razmislite o osobitostima svog računa prije nego što ga napravite. 

Postoje mnoge prednosti cool korisničkih imena. Korisnička imena postaju dio vašeg identiteta. Možete smisliti korisničko ime koje će prikazati kako se osjećate i ne mora biti povezan s vašim pravim imenom. Korisničko ime ako ne želite, ne mora imati nikakve veze s vašim izgledom ili životom ako želite. To čini odličan način da izrazite kreativnu stranu sebe.