Nova gošća 'Ženske strane s Marijom Pajić' je Ana Zibar - žena, majka i kraljica YouTube svijeta

Ana Zibar bila je gošća nove epizode podcasta 'Ženska strana s Marijom Pajić' u kojem je sasvim iskreno progovorila o svom poslu, svim izazovima na putu do uspjeha i kako izgleda život poznate YouTuberice

zenska_strana_v2.png

S gotovo 300 tisuća pretplatnika na kanalu, Ana Zibar ime je poznato čitavoj You Tube zajednici na ovim prostorima. Ova žena, majka i kraljica You Tube-a stoji iza bloga 'Ženski svijet' preko kojeg već osam godina dijeli savjete za žene: od zdravlja i ljepote pa sve do majčinstva i domaćinstva.

Ana je s našom Marijom Pajić u novoj epizodi podcasta 'Ženska strana s Marijom Pajić' razgovarala o svom nesvakidašnjem poslu: kako je sve krenulo, kako je biti influencerica u Hrvatskoj, ali i s kakvim se izazovima nosi u svojoj svakodnevici.

Budući da je s bloganjem počela kada je imala malo dijete i klasičan posao od 9 do 5, ono joj je bilo samo hobi za koji je nalazila vremena tek kad bi dijete zaspalo, ali sve se preokrenulo kada je ostala bez posla i profesionalno se počela baviti svojim blogom, od pisanja do video sadržaja. Tu je stvorila svoju vjernu publiku, a tek nakon druge trudnoće stvorila je i YouTube zajednicu, koja joj je danas primarna platforma za rad.

Naime, Ana je bila prva žena u Hrvatskoj koja je snimila svoj porod i to iskustvo je podijelila na YouTube-u. "Znam što sam proživljavala prvi puta kada sam išla roditi i koji su to bili strahovi", rekla je Ana koja je upravo zbog toga htjela pokazati kako izgleda ovo iskustvo za one žene koje ne znaju, kako izgleda rađaona i općenito cijeli proces prije poroda. Video je nakon skoro godinu dana podijelila na svom blogu, a tada je odlučila da će ga podijeliti i na YouTube-u.

Tako je sve krenulo, a posebno kada je jedan veliki medij podijelio njezin video na svom portalu. I dok su na njezinom blogu bile samo riječi podrške i pozitive, bilo je puno negativnih komentara sa strane publike tog medija.

"Mučilo ih je kakvu ja imam frizuru. Ja sam dan prije bila kod frizera, ja nisam znala da ću ja roditi jer je meni termin bio tek za tri tjedna. I sljedeći dan sam došla redovno na pregled gdje su mi rekli: 'Pa ti rađaš!'…Tako da je bilo i komentara da nisam ni rodila, nego su mi samo dali dijete u ruke", ispričala je Ana u podcastu našoj Mariji.

Image

Ipak, na negativne komentare se ne osvrće, a u njezinom životu mjesta ima samo za pozitivu. "Ja radim ono što volim i dok god se ja u tome dobro osjećam, ja ću to raditi…kad ljudi kažu - to je idealno zanimanje, to je idealno ako ga ti voliš i ako se ti u tome osjećaš ugodno. Ako ti to ideš raditi zbog novaca, onda nemoj to ni raditi, kao niti jedan posao na ovom svijetu - jer ti neće uspjeti", rekla je Ana o svom poslu i podijelila najbolji savjet koji ima: "Najbolji savjet je da samo slijediš svoje snove i radiš po svom osjećaju. Ja isključivo tako funkcioniram."

Koji je najljepši, a koji najteži i najizazovniji dio njezinog posla, što začuđujuće najbolje prolazi kod njezine publike i hoćemo li uskoro gledati Anu i njezinu obitelj u reality emisiji o njihovoj svakodnevici - pogledaj u novoj epizodi podcasta 'Ženska strana s Marijom Pajić'.