BRAVO ELLIE!

Liječnici su rekli da nikad neće hodati ni govoriti, a sada je kupila kuću i to posve samostalno

Ellie Goldstein ima 21 godinu i upravo je preuzela ključeve kuće koju je kupila u Essexu, i to zahvaljujući zaradama od manekenskih angažmana, uključujući i pojavljivanje na najpoželjnijoj naslovnici, britanskom Vogue magazinu ovog svibnja

profimedia-0736170377.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Ellie Goldstein je definitivno jedna od onih koja nam vraća nadu da je sve moguće, ako to doista želiš. Ellie ima 21 godinu, savladala je sve prepreke i pokazala što je moguće kada se spoje strast, talent i nepokolebljiva podrška obitelji. Rođena s Downovim sindromom i suočena s mnogim medicinskim izazovima odmah nakon rođenja, Ellie je dokazala da dijagnoze i prognoze ne definiraju budućnost.

Image
#ponosna

Mama Larisa: 'Kada sretnete djecu sa sindromom Down, samo otvorite srce'

S podrškom obitelji, Ellie je učinila čuda. Njena majka Yvonne, koja je isprva bila skeptična i zastrašena, pronašla je snagu i nadahnuće u kćerinoj odlučnosti i nježnom osmijehu.

"Naravno, Ellie je za nas posebna, ali predivno je da sada i ostatak svijeta može vidjeti koliko je i ona nevjerojatna.", ispričala je za DailyMail njezina majka.

"Nikada neću zaboraviti doktora koji je ušao u moju sobu nakon porođaja, držeći je u rukama i rekavši: 'Ovo je Ellie, ima Downov sindrom. Neće hodati ni govoriti. Neće ići na sveučilište.'

"Ili medicinsku sestru koja je ušla i rekla: 'Želite li je ovdje ostaviti? To je ono što je posljednja mama učinila.', ispričala je Yvonne. No, srećom nikada nisu odustali od svoje djevojčice.

"Srećom, odmah na početku njezina života smo vidjeli kako je pametna, drska i odlučna. Tako smo odlučili: odgajat ćemo je prvo kao Ellie i koliko god je moguće ostaviti po strani činjenicu da ima Downov sindrom.", ispričala je

Danas, Ellie je uspješan model, spisateljica knjige, studentica, a odnedavno i ponosna vlasnica kuće koju je kupila od vlastitog novca. Njezino lice krasilo je naslovnice najpoznatijih svjetskih magazina, a ona je postala svijetli primjer što se sve može postići unatoč izazovima s kojima se osobe s Downovim sindromom mogu susresti.

Ali možda najvažniji aspekt ove priče je ljubav i podrška koju je Ellie primila od svoje obitelji. Yvonne i Mark pokazali su da s pravom vrstom ljubavi i podrške, svako dijete ima potencijal za velika postignuća, bez obzira na okolnosti svog rođenja.

Jedva čekamo vidjeti, što je to sve još pred Ellie.

POGLEDAJ VIDEO: Upoznaj Krunu, poduzetnicu koja je prošla kroz 11 umjetnih oplodnji

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.