Uskoro počinje vrući Momento Mojito - najplesnija uvertira u dugo toplo ljeto

Havana Club šestu godinu zaredom rasplamsat će srce metropole

Uskoro počinje vrući Momento Mojito - najplesnija uvertira u dugo toplo ljeto

Iako je službeni početak ljeta 21. lipnja, zna se kako ovo, svima omiljeno godišnje doba, neslužbeno počinje onaj dan kada mnogima omiljeni plesni event i njegovi vrući ritmovi preuzmu centar metropole. Havana Momento Mojito – najiščekivaniji vjesnik ljeta – po čak šesti put zaredom rasplesat će tisuće posjetitelja i dovesti vrele kubanske ritmove na zagrebačke ulice. 


shimmer fallback


Sezona toplih zagrebačkih noći otvara se 14. lipnja, kada Havana Club na jedan dan pretvara najpoznatiji zagrebački park Zrinjevac u kultni kubanski 'Paseo del Prado'. Za odličan ugođaj pobrinut će se vrhunski koktel majstori, koji će pripremati originalni kubanski Mojito po pristupačnim cijenama. Za sve ljubitelje koktela odlična prilika bit će  'Mojito radionica', na kojoj će koktel stručnjaci otkriti male tajne izrade savršenog koktela, koji pak svoju popularnost duguje piscu Ernestu Hemingway-ju. Fantastična kombinacija ruma, limete i mente dokazano osvježava i podiže raspoloženje, a upravo zbog tog svog prozračnog, rasplesanog šarma, Mojito ponosno nosi titulu najpopularnijeg ljetnog koktela.

shimmer fallback


Organizatori su i ove godine pripremili pregršt zanimljivih i zabavnih aktivnosti, pa ćemo, osim u osvježavajućem Mojitu, moći uživati u slasnoj izvornoj kubanskoj hrani, raznom egzotičnom voću i šarolikom cvijeću. Za sve pripadnice ljepšeg spola bit će postavljen Keune beauty corner, na kojem će imati priliku dobiti pravi makeover u Havana stilu od stručnih hair stilista, dok će muškarcima pozornost zasigurno privući Buick special 1948, kulerski vintage automobil koji se i danas može susresti na ulicama Havane. Cijeli će se događaj, s pregršt zabavnih aktivnosti, moći zabilježiti Instaprinterom, koji će printati  svaku fotografiju koji posjetitelji objave i označe #HavanaMojito2019 na svom Instagram profilu.

shimmer fallback


Zadivljujući plesači na štulama, vrsni salsa instruktori Plesnog Centra Salsa.hr i Plesnog Studia Escape te gitaristi i bubnjari posebno će začiniti ovu vrelu kubansko – zagrebačku večer, kojoj će tradicionalno svoj pečat dati najpoznatija latino skupina u Hrvatskoj, bend zarazne energije koja sve poziva na ples – Cubismo. S njihovim vrućim salsa ritmovima otpratit ćemo u noć još jedan Havana Momento Mojito i službeno nazdraviti dugom i toplom ljetu!

shimmer fallback

  (Foto: Domagoj Blažević i Petar Santini)

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.