Superpar: 'Nitko ne zna koja je to bol koju može izdržati jedna žena'

Već su nekoliko dana natjecatelji u „Superparu“ bez svojih najmilijih pa dok oni koji imaju djecu razmišljaju o njima, najstariji par muči nešto drugo.

Superpar: 'Nitko ne zna koja je to bol koju može izdržati jedna žena'

Naime, Mirko je od jučer ljutit što Jelena nije pristupila zadatku. „Jesmo li se dogovorili, prije nego što smo došli, da je ovo zamišljeno kao igra i zabava i sad ti praviš scene…“, nabrajao je Mirko. 

I Dolores je bila povrijeđena zbog izazova. „Bilo mi je teško prihvatiti da sam dala sve od sebe i imala najgori rezultat“, rekla je crnka kojoj je najviše smetalo to što joj je Anton prigovarao. „Osjećam da se nisi ustalila i nadam se da ćeš tokom jutra popraviti tu energiju i doći u balans da te osjetim jer te još ne osjećam, osjećam da si u nebu, da lebdiš u emocijama…“, rekao joj je Anton, a Dolores dodala: „Ukratko, ako ne uspijemo u izazovu - ja sam kriva.“

ImageI dok su neki pričali o djeci i energijama, nekima je važnija strategija! „Ako danas padnemo zadatak, sutra moramo pobijediti da bismo izašli iz eliminacija. Ili idemo kući jer nam nitko neće dati narukvicu“, rekao je Ognjen koji smatra da ih ostali natjecatelji gledaju kao konkurenciju. „On konstantno razmišlja, konstantno se priprema, forsa suprugu, pa i nas“, komentirao je Gordon. 
Mate i Marko pričali su o porođaju, a nisu ni znali da će baš danas dobiti priliku iskusiti te nezaboravne trenutke! Mate je prisustvovao porođaju, a Marko je tada popio tabletu za smirenje, no ipak je izašao iz bolnice dok je Nikolana rađala. „Naravno da to boli, ali mislim da žene ipak malo pretjeruju“, zaključili su. 

Došao je Enis i pokazao stanje na tablici - zasad su najbolji Daliborka i Matej, a na posljednjem su mjestu Ozana i Ognjen. Dame su otišle na klađenje, a Enis im je objasnio kako će muškarci doživjeti stimulaciju porođaja i pokušati otkriti koja je njihova granica boli. „Nitko ne zna koja je to bol koju može izdržati jedna žena“, rekao je Enis. Daliborka je uložila 4400 kuna, Dolores 4001 kuna, Jelena 998 kuna, Nikolana 3500 kuna, Ozana 3100 kuna, Ratka 3200 kuna i Tina samo 900 kuna. 

ImagePrvi je na „porođaj“ došao Mate, kojem je Enis objasnio da će mu na trbuh staviti elektrode koje će mu stimulirati mišiće. „Trudovi“ će trajati četiri minute i sve će se postupno pojačavati. Tko izdrži do kraja, uspješno je izvršio zadatak. Nikolana je komentirala da uopće nije puno četiri minute, no Jelena se nije složila: „Ženo Božja, rađala si pa znaš što znači sekunda kad te trud stisne.“
Tina je bila uz Matu i dok su se sve dame smijale, njemu nije bilo do smijeha. „Makni se!“ govorio je Tini jer nije mogao vidjeti koliko je vremena prošlo. „Sad ste čuli kako moj muž vrišti kad ga boli“, rekla je Tina, a kad je izvršio zadatak, malo je bio ljutit što je njegova supruga uložila malo novca. 

Sljedeće „rodilje“ bili su Matej i Gordon, a supruge su im govorile kako trebaju disati te da slobodno vrište. „Svaka čast, Mateju“, govorila je Jelena dok je on samo razmišljao kad će prije isteći vrijeme. Na kraju su obojica izvršili zadatak i bili su sretni na koliko su se novca kladile njihove supruge. No Jelena se nije mogla smiriti. „Unijela je nervozu među nas“, rekla je Ratka. „Radije bih preuzela bol na sebe nego da Mirko trpi“, govorila je Jelena, a Ratka dodala: „Njega će boljeti, ali ona je žrtva!“
Na red su došli Ognjen, Anton i Marko. „Sve me peče, kao da po tebi hoda milijardu mravi i grizu te“, govorio je Ognjen, Anton je vikao, a Marko pokušavao pjevati, govorio: „Frrr“ te mumljao. Ipak, svi su izdržali, dobili bebe i prošli zadatak! „U ovom životu, srećom, ne rađam“, zaključio je Anton. 

ImageDošao je na red Mirko, a Jelena je i prije toga plakala. „Samo nemoj suze. Ako ćeš plakati, onda se makni“, govorio joj je suprug, a ostale su žene komentirale kako će se ona onesvijestiti. I dok je Jelena plakala, Mirko je bodrio nju govoreći joj da se osjeća kao da je na nekoj masaži i na kraju je bez glasa izdržao zadatak. No nije bio sretan što je Jelena opet uložila tako malo novca. 
Svi su prošli zadatak, no žene se nisu prestale sprdati sa svojim partnerima. „Jedino su me u tom zadatku boljeli srce i ponos jer nakon ovog zadatka ja tu moram ostati vječno, kući ne smijem“, govorio je Gordon koji zna koliko će ga zafrkavati u njegovu moto klubu. A Jelena i Mirko su se ponovno svađali zato što je Jelena mislila da on neće izdržati. 
Daliborka i Matej trenutačno vode, a zadnji su i dalje Tina i Mate. „Svi očekuju njih u eliminacijama da ih mogu izbaciti, ali baka i dida se ne daju“, rekla je Ozana, a Ratka dodala: „Kod njih je čista kalkulacija.“ Enis im je otkrio još jedno iznenađenje - par koji je najviše patio ide na romantičnu večeru i vode još jedan par. Odabrani su Tina i Mate, koji na večeru vode Nikolanu i Marka. 

A da parovi koji su ostali kod kuće ne budu tužni, čuli su se s bližnjima. Nakon što su se uvjerili da su svi dobro, to ih je razveselio i dalo im snage za dalje. U kući su muškarci pričali o tome kako je Mirko bio DJ i kako je osvojio Jelenu. „Jelena stvara najveći nemir među nama“, rekla je Nikolana. Mirko je naposljetku odnio večeru Jeleni u sobu, a ona se željela samo dobro odmoriti. 

Koji će parovi u ključnom trenutku biti jedni uz druge i kome zapravo najviše trebaju novci ne propustite pratiti u novim epizodama zabavne emisije „Superpar“ u 21 sat na RTL-u!