Saznaj jesi li spavalica prema horoskopskom znaku

Izgleda da se prema tvom horoskopskom znaku može iščitati jesi li spavalica ili na spavanje gledaš kao na potrebu koju ne možeš izbjeći

Saznaj jesi li spavalica prema horoskopskom znaku

Navike spavanja vrlo su zanimljive za promatranje jer je svaka osoba vrlo specifična kada su u pitanju dovoljan broj sati sna za odmor, vrijeme odlaska na spavanje, položaj u kojem spavaš i slično. Kada je horoskop u pitanju, postaje još zanimljivije jer se upravo prema znaku u kojem si rođena mogu iščitati mnogi pokazatelji jesi li spavalica ili na spavanje tek gledaš kao na običnu ljudsku potrebu.

Ovan

Ovnovi su uporni i ambiciozni i oni uglavnom nemaju previše vremena za spavanje, niti ih to privlači. Dovoljno im je nekoliko sati sna za odmor i spremni su za nove pobjede i izazove koje im donosi svaki novi dan.

BIK

Bik je horoskopski znak koji na spavanje gleda kao na normalno ljudsku potrebu koju jednostavno ispunjava bez previše pitanja i gunđanja. Nikada ne razmišlja o spavanju kao o opterećenju, niti mu je potrebno previše sna.

BLIZANCI

Ako si rođena u znaku blizanaca, onda ti je vrlo vjerojatno jasno da san voliš ili ne voliš, ovisno o tvom raspoloženju i osobnosti koja prevladava na određeni dan. Ako si raspoložena za spavanje, mogla bi spavati po cijele dane i izležavati se u krevetu bez imalo grižnje savjesti, a ako nemaš vremena za spavanje, obaveze ti jednostavno neće dopustiti da razmišljaš o tome i to ti uopće neće smetati.

RAK

Rakovi, nježni i osjećajni, vrlo romantični, san koriste kako bi uživali u odmoru i sanjarili o novim životnim pustolovinama. Njihova najdraža poza za spavanje je na trbuhu, grleći jastuk.

LAV

Ako si po horoskopu lavica, san je tvoja najdraža dnevna i noćna aktivnost. Voliš odmor, uživanje, izležavanje i krevet ti je najdraže mjesto u stanu ili kući.

DJEVICA

Djevice teško zaspu jer prije spavanja imaju naviku analizirati svoj život i obaveze koje im sutra donosi, ali zapravo vrlo vole san i potrebno im je dosta sati sna kako bi uspjele izrealizirati dovoljnu količinu koncentracije i odraditi sve što se od njih očekuje.

VAGA

Ako je vaga tvoj horoskopski znak, voliš spavanje najviše na svijetu i nije ti bitno mjesto na kojem ćeš to odraditi, samo da je ležati i odmarati. Imaš sposobnost zaspati bilo gdje, ali isto tako imaš vrlo lak san.

ŠKORPION

Škorpioni su prave spavalice, ali uvijek s jednim okom otvorenim. Njihov oprez je zaista nenadmašiv i ne dopuštaju sami sebi niti sekunde opuštenosti.

STRIJELAC

Strijelci tijekom noći promijene milijun položaja za spavanje jer njihov poriv za avanturama ne miruje čak niti noću. Imaju čvrst san i uvijek su raspoloženi za lijepe i zabavne snove koje ujutro ozareno prepričavaju ukućanima.

JARAC

Ako si rođena u znaku jarca, jasno ti je koliko si ambiciozna i snažna. Spavanje shvaćaš kao aktivnost koju moraš odraditi zbog punjenja baterija i s prvim znakovima sunca na prozoru, ti si spremna na nove izazove. Voliš spavati na leđima i imaš čvrst san, što ti omogućuje da baš uvijek budeš naspavana i odmorna.

VODENJAK

Vodenjaci toliko vole spavati da ne znaju što znači riječ podočnjaci. Oni će uvijek naći vremena za poslijepodnevni odmor i sve će podrediti tome. To im daje snage da se u životu uhvate ukoštac s onime što ih nervira i tugu liječe spavajući.

RIBE

Ribe uopće nisu spavalice, ali su zato potpune sanjarke. One vole romantiku, nježnost i vrlo su kreativne su izmišljanju raznih zadataka koje vole odrađivati. To ih opušta više od spavanja, a za odmor im je potrebno samo malo sati sna.