Kokteli, kolači i kava
Uz ovako ukusnu hranu nije nam preostalo ništa drugo neko probati i ukusno piće. Dva su odredišta na kojima smo isprobali koktele: GINgle bells i Mangosta bar. Dok nas je GINgle osvježio , Mangosta bar je pripremio pravo iznenađenje. Svoj ukusni poslužili su nam u smrznutom grejpu koji je kao stvoren za fotke na društvenim mrežama.
Desert i kava su neizostavni dio dobrog obroka pa smo nakon svih ovih delicija krenuli do Le Kolač kućice koja stoji tik do Hug&Punch kamiončića s kavom. Uz jedinstvene okuse sladoleda poput pite od jabuka i cheesecakea, pastry chef Robert Hromalić pripremio je niz unikatnih kolača, a nama su se posebno svidjeli osvježavajući i koji neodoljivo podsjeća na jesenske dane.
Uz desert najbolje ide dobra kava, a samo takvu i pripremaju svestrana braća Nekić. Hug&Punch truck poslužio nam je svoj zaštitni blend zrna kave iz cijelog svijeta kojeg karakterizira nešto niža razina kofeina kako bi ju mogli ispijati cijeli dan. Posebno mi se svidjelo što kavom ne dominira jedna karakteristika poput kiseline nego su svi okusi savršeno uravnoteženi.
To je ujedno bila i posljednja postaja ovogodišnjeg Zagreb Burger Festivala. Posjetiti ga možeš do 13. rujna, a mi s nestrpljenjem iščekujemo što će nam to novo organizatori Festivala pripremiti iduće godine.